Header Ads

Ο M. Night Shyamalan σκηνοθετεί το low budget θρίλερ "Sundowning"


Νέα κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο και αφορούν την καινούργια ταινία του σκηνοθέτη-σεναριογράφου M. Night Shyamalan.

Μετά τις αποτυχίες που γνώρισε ο σκηνοθέτης με τα The Last Airbender και After Earth και έχοντας αφήσει πίσω του τις μεγάλες επιτυχίες των The Sixth Sense και Unbreakable, ο Shyamalan δουλεύει εδώ και καιρό σε μία καινούργια χαμηλού προϋπολογισμού ταινία που έχει τον τίτλο Sundowning.

Σύμφωνα με το The Wrap η ηθοποιός Kathryn Hahn (The Secret Life of Walter Mitty) και ο νεαρός Ed Oxenbould θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία, την οποία οι παραγωγοί έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο κεντρικός χαρακτήρας στο Sundowning είναι "μία μητέρα της οποίας τα δύο μικρά παιδιά επισκέπτονται τους γονείς της και ...τα πράγματα πάνε πολύ στραβά."

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν σύντομα στην Pennsylvania με την παραγωγή να έχουν αναλάβει ο ίδιος ο Shyamalan και οι επίσης παραγωγοί Marc Bienstock, Ashwin Rajan (After Earthκαι Steven Schneider (Insidious: Chapter 2).

Πιστεύεται πως είναι ικανός ο Shyamalan μετά από αρκετά στραβοπατήματα να κάνει και πάλι μία καλή ταινία;

Γιάννης Χατζόπουλος.