Header Ads

IA WUJUD (It Exists) trailer: Μαλαισιανό found footage!


Από εκείνη την καταραμένη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του το Blair Witch Project έχουμε πνιγεί στα κάθε λογής found footage. 

Δε λέω, είναι ένας φθηνός και «εύκολος» τρόπος για να κάνει κάποιος άγνωστος σκηνοθέτης μια αρχή και έχουμε δει μερικές πολύ καλές ταινίες (Cloverfield, Rec, Chronicle), αλλά ότι είχε να δώσει το συγκεκριμένο sub-gerne νομίζω το έδωσε και με το παραπάνω και το μόνο που έχει απομείνει πλέον είναι οι ...83 επόμενες συνέχειες του Paranormal Activity και οι λοιποί πεινασμένοι, για τζάμπα χρήμα, συγγενείς.

Και όμως αυτό συνεχίζει να βόσκει αμέριμνο στα κινηματογραφικά λιβάδια, καταναλώνοντας ακόμα αρκετά μεγάλες -αν και παρουσιάζει πλέον σημαντική πτώση- ποσότητες, νεανικού κυρίως, χρόνου και χρήματος.

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσουν να μπουν σ'αυτό το παιχνίδι και άλλες χώρες, όπως καλή ώρα η Μαλαισία, με το IA WUJUD (It Exists), το οποίο ελπίζει και αυτό να κάνει ένα κάποιο γκελ στον found footage χώρο.

Παρέα νεαρών Μαλαισιανών σε απομακρυσμένη περιοχή κάνουν βουντού, καταγράφοντας τα πάντα σε κάμερα και κάτι πάει στραβά. 

Τι θα γίνει άραγε μετά;

Δείτε το trailer που ακολουθεί και σοκαριστείτε από το τρομακτικά προβλέψιμο σενάριο!

Κώστας Κίτσιος.