Header Ads

Ο Wes Craven σκηνοθετεί το πρώτο επεισόδιο του Scream series!


Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, η τηλεοπτική σειρά Scream του καναλιού MTV, που βασίζεται στην κλασική ταινία του Wes Craven και τα τρία σίκουελ που την ακολούθησαν, θα ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα και ο Craven θα συμμετέχει περισσότερο απ'ότι περιμέναμε στη δημιουργία της.

Μάθαμε λοιπόν πως ο Craven, σκηνοθέτης μεταξύ άλλων των επίσης κλασικών ταινιών τρόμου A Nightmare on Elm Street και The Hills Have Eyes, όχι μόνο έδωσε τα δικαιώματα για να γίνει η μεταφορά της κάποτε ταινίας φαινόμενο των 90's, αλλά θα σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισόδιο από ένα σενάριο του Jill Blotevogel.

Σύμφωνα με τις πηγές του Bloody Disgusting η τηλεοπτική σειρά, όπως άλλωστε και οι ταινίες, θα ασχοληθεί με τους κανόνες που υπάρχουν στο αγαπημένο είδος των slasher ταινιών. 

Στον πιλότο θα δούμε την πρωταγωνίστρια Audrey να μπλέκεται σε μία υπόθεση δολοφονίας αλλά και στο σκοτεινό παρελθόν της πόλης που κατοικεί και όλα αυτά την ώρα που ένα βίντεο στο YouTube της προκαλεί προβλήματα.

Χωρίς για την ώρα να υπάρχουν ανακοινώσεις για ηθοποιούς που θα υποδυθούν τους κεντρικούς ρόλους, τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Οι ταινίες Scream έχουν αποφέρει περισσότερα από 600 εκατομμύρια έσοδα για την Dimension Films.

Θα προτιμούσατε να δείτε μία πέμπτη ταινία ή θεωρείτε πως μία τηλεοπτική σειρά, τον πιλότο της οποίας θα σκηνοθετήσει ο Wes Craven, είναι καλή ιδέα;

Γιάννης Χατζόπουλος.