Header Ads

Το ψυχολογικό θρίλερ Mindscape ...γίνεται Anna!


Η γνωστή από την τηλεοπτική σειρά American Horror Story, Taissa Farmiga έχει ξεκινήσει να παίρνει πρωταγωνιστικούς ρόλους κι έξω από την τηλεόραση.

Μετά το περσινό The Bling Ring της Sofia Coppola που δίχασε το σινεφίλ κοινό, η Farmiga έχει ετοιμάσει κάτι διαφορετικό που ταιριάζει περισσότερο στους ρόλους που την είδαμε να υποδύεται στις διαφορετικές σεζόν του AHS.

Η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί λοιπόν σε ένα ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο Mindscape, την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει η Vertical Entertainment.

Το καστ της ταινίας που σκηνοθέτησε ο Jorge Dorado περιλαμβάνει εκτός από την Farmiga τους "μεγάλους" και πολύ ταλαντούχους Mark Strong και Brian Cox.

Στην ταινία ο Strong υποδύεται τον John Washington, ένα ντετέκτιβ με τη μοναδική ικανότητα να διεισδύει στο μυαλό και τις αναμνήσεις των ανθρώπων, κάτι που τον βοηθάει να λύνει αρκετές υποθέσεις αφού βοηθάει μάρτυρες και θύματα να θυμηθούν καλύτερα τις εμπειρίες τους. 

Ο Washington όμως δυσκολεύεται όταν αναλαμβάνει την υπόθεση της έφηβης Anna (Farmiga) η οποία κατηγορείται για τριπλή δολοφονία. 

Για να διαλευκάνει το μυστήριο θα μπει στο μυαλό της και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια. 
Είναι η Anna ικανή να σκοτώσει ή κρύβεται μία διαφορετική αλήθεια στο μυαλό της;

Για κάποιο λόγο, η παραγωγή 'αλλαξε τον (πολύ καλό) τίτλο της ταινίας, και από Mindscape έγινε απλώς ...Anna!

Δείτε παρακάτω το poster ταινίας, η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους και σε VoD στις 6 Ιουνίου.

Θα θέλατε να δείτε το Mindscape Anna;


Γιάννης Χατζόπουλος.