Header Ads

Ο Paul W.S. Anderson ξεκινά να γράφει το Resident Evil 6!


Η 6η ταινία του Resident Evil θα είναι σε λίγο καιρό γεγονός. 

Κι αν πολλοί αναρωτιέστε «γιατί, θεέ μου, γιατί;» όπως εγώ, μάθετε πως το τελευταίο Resident Evil: Retribution του 2012 κατάφερε να κάνει $240 εκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως!

Αφού έφυγε αυτό από τη μέση, ας δούμε λίγο τα τελευταία νέα για την καινούρια ταινία, η οποία λέγεται πως θα σημάνει και το οριστικό φινάλε για το franchise (εκτός βέβαια, αν φέρει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια κι αυτή, οπότε τότε μάλλον το στούντιο θα το ξανασκεφτεί το πράγμα).

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο θα είναι και πάλι ο Paul W.S. Anderson που έχει σκηνοθετήσει και το πρώτο Resident Evil, καθώς και το καταπληκτικό Event Horizon

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Πεκίνου, δήλωσε πως ξεκινά το γράψιμο της νέας ταινίας, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την υπόθεση.

Το μόνο που είναι γνωστό για την ώρα, είναι πως η Alice (Milla Jovovich) θα πολεμήσει τα ζόμπι από τον Λευκό Οίκο (!), πιάνοντας το νήμα ακριβώς από το τέλος της προηγούμενης ταινίας.

Όσον αφορά στο cast της ταινίας, η Bingbing Li που έπαιζε και στην προηγούμενη ταινία τη σειράς επιστρέφει, ενώ άλλα ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Και ενώ είμαι εντυπωσιασμένος από το fan base που έχει αποκτήσει ανά τα χρόνια η σειρά του Resident Evil, δεν μπορώ να αντισταθώ στην ευχή να βγει και τούτη η ταινία σύντομα, και κυρίως ...να είναι όντως η τελευταία.

Κώστας Φαρόπουλος.