Header Ads

Θα βρέχει καρχαρίες για 3η φορά με το Sharknado 3!


Αμφιβάλλω αν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του καναλιού Syfy περίμεναν την επιτυχία και την ανταπόκριση του κοινού όταν η τηλεταινία Sharknado προβλήθηκε στην Αμερική το καλοκαίρι του 2013. 

Η ταινία που δημιούργησε η The Asylumn, μια εταιρεία γνωστή για αρκετές φτηνές direct-to-video παραγωγές ταινιών με τέρατα, αποτέλεσε μία από τις πιο πολυσυζητημένες στα social media, όπως το twitter, ξεπερνώντας μεγάλα blockbuster που κόστισαν αρκετά εκατομμύρια δολάρια. 

Το ρεύμα που δημιούργησε το Sharknado ήταν τόσο μεγάλο που η ταινία έφτασε μέχρι και στις δικές μας Νύχτες Πρεμιέρας όπου και προβλήθηκε δύο φορές.

Με τέτοια επιτυχία λοιπόν, όλοι νομίζω περιμέναμε την ανακοίνωση ενός σίκουελ της πρώτης ταινίας, το οποίο όπως μάθαμε θα προβληθεί στις 30 Ιουλίου και έχει τίτλο Sharknado 2: The Second One, με το καστ να περιλαμβάνει και πάλι τους Tara ReidIan Ziering αλλά και την Vivica A. Fox.

Οι υπεύθυνοι όμως πίσω από τις ταινίες αυτές δεν σκοπεύουν να σταματήσουν εκεί αφού έχουν ήδη στα σκαριά μία τρίτη ταινία που θα κλείσει αυτή την τριλογία. 

Το πρώτο Sharknado έλαβε μέρος στο Los Angeles ενώ το επερχόμενο σίκουελ τοποθετείται στη Νέα Υόρκη. 

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιος τίτλος ή ονόματα ηθοποιών που θα συμμετέχουν στην τρίτη ταινία και δεν γνωρίζουμε την πόλη που θα καταστρέψουν αυτή τη φορά οι δημιουργοί των ταινιών αυτών. 

Αν μπορούσαμε να φανταστούμε μάλλον θα λέγαμε μία παραθαλάσσια πόλη όπως το Miami.

Το τρίτο μέρος Sharknado θα είναι έτοιμο και θα προβληθεί κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2015.

Είδατε το πρώτο Sharknado και αν ναι ποια είναι γνώμη σας σχετικά με τα δύο σίκουελ που θα δούμε;

Γιάννης Χατζόπουλος.