Header Ads

Jessabelle trailer: Νέο haunted house horror από τον σκηνοθέτη των τελευταίων Saw


Κυκλοφόρησε από την Lionsgate το πρώτο trailer του θρίλερ τρόμου Jessabelle, της νέας ταινίας του Kevin Greutert, σκηνοθέτη των Saw VI και Saw 3D.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την Jessabelle, που επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι στη Louisiana για να συνέλθει από ένα τρομακτικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, μόνο που εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με ένα πνεύμα που ανέμενε καιρό τώρα την επιστροφή της και που δεν έχει καμία πρόθεση να την αφήσει να ξεφύγει.

Το σενάριο είναι του Robert Ben Garant (Night at the Museum: Battle of the Smithsonian) και στην παραγωγή έχουμε τον Jason Blum της Blumhouse Productions, που μας έχει προσφέρει στο παρελθόν πολλές αξιόλογες ταινίες τρόμου όπως τα Insidious (2010), Insidious: Chapter 2 (2013), The Purge (2013), Sinister (2012) και Paranormal Activity (2009).

Πρωταγωνιστούν οι: Sarah Snook (Sleeping Beauty), Mark Webber (For A Good Time, Call...), Joelle Carter, David Andrews (World War Z), Amber Stevens (The Amazing Spider-Man), Ana de la Reguera (Cowboys & Aliens), Larisa Oleynik, Chris Ellis (The Dark Knight Rises).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 29 Αυγούστου.

Κώστας Κίτσιος.