Header Ads

Charlie's Farm trailer: Η Αυστραλία γεννά τρελαμένους serial killers


Τελικά η Αυστραλία δεν διαθέτει μόνο τα Wolf Creek του Greg Mclean να μας προσφέρει στον χώρο του τρόμου, καθώς όλο και περισσότεροι νέοι σκηνοθέτες κάνουν την εμφάνισή τους, όπως για παράδειγμα ο Sam Barrett με το Sororal, που είδαμε στο Horrorant Film Festival 'Fright Nights' σε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα, αλλά και ο Chris Sun με το Charlie's Farm, το trailer του οποίου θα δούμε παρακάτω.

Ένα slasher που δείχνει ωραιότατο και ελπίζουμε να αποδειχθεί κιόλας, καθώς ο Charlie του τίτλου δείχνει έτοιμος να σκορπίσει τον τρόμο.

Στην προσπάθεια τους να κάνουν κάτι το διαφορετικό, τέσσερις φίλοι κατευθύνονται προς την ενδοχώρα της Αυστραλίας για να εξερευνήσουν την φάρμα του Charlie. 

Ένα μέρος όπου μια βίαιη οικογένεια βρήκε το θάνατο στα χέρια ενός εξαγριωμένου πλήθους. 

Παρά τις όποιες προειδοποιήσεις, η περιπλάνησή τους στη φάρμα του τρόμου θα τους φέρει αντιμέτωπους με περίεργα φαινόμενα, όπως και με το ίδιο τον Charlie, που θα τους αποδείξει ότι μερικοί μύθοι δεν πεθαίνουν ποτέ.

Πρωταγωνιστούν οι Bill Moseley (Texas Chainsaw 3D), Kane Hodder (Hatchet III), Tara Reid (American Reunion), Nathan Jones (Conan the Barbarian) και ο Cameron Caufield.

Το Charlie's Farm θα να κάνει πρεμιέρα στην Αυστραλία τον Ιούνιο και η εκτός Ωκεανίας διανομή προβλέπεται μέσα στο 2015, από την Shoreline Entertainment.

Κώστας Κίτσιος.