Header Ads

Godzilla trailer: Οι Ασιάτες αποκαλύπτουν και δεύτερο monster!


Λιγότερες από δέκα μέρες έμειναν για την εισβολή του "God of Destruction" στις Ελληνικές αίθουσες και ω τι χαρά, ο Godzilla δεν είναι μόνος του, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με ένα δεύτερο ιπτάμενο τέρας, στο Ασιατικό trailer που κυκλοφόρησε από τις Warner Bros/Legendary Pictures.

Δια χειρός Gareth Edwards (Monsters), αυτή η τέταρτη αμερικάνικη εμφάνιση του "Θεού των Τεράτων", φαίνεται πως έχει όλα τα προσόντα να αφήσει πίσω του μια και καλή την μέτρια δουλειά του Roland Emmerich το 1998, αλλά και τις ταινίες που προηγήθηκαν: Godzilla, King of the Monsters! (1956) και Godzilla: The Legend Is Reborn (1984). 

Η έως τώρα καμπάνια υπήρξε ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αφού τα προηγούμενα trailer σε άφηναν με το στόμα ανοιχτό (δείτε τα εδώ και εδώ), αλλά σ'αυτό το τελευταίο, που κυκλοφόρησε για την Ασιατική αγορά, η πώρωση χτυπάει ταβάνι, καθώς κάνει την εμφάνισή του ένα δεύτερο, ιπτάμενο αυτή τη φορά, Kaiju και όλοι πλέον αναμένουμε τον όλεθρο που θα φέρει η μάχη των δύο τεράτων.

Όποιος ακόμα αναρωτιέται τι είναι τα Kaiju, μάλλον δεν έχει δει το Pacific Rim του Guillermo del Toro πέρυσι, όπου οι μάχες ήταν unfuckingbelievable και δεν έχει διαβάσει επίσης το σχετικό αφιέρωμα για τα 8 Monster movies που πρέπει να δεις πριν το Pacific Rim‏, πράγμα που θεωρώ εγκληματικό καθώς η ταινία τα σπάει και το αφιέρωμα ήταν - και είναι ακόμα πιο πολύ τώρα - ό,τι πρέπει για να μπεις για τα καλά στο κλίμα!

Kaiju λοιπόν σημαίνει "αφύσικο πλάσμα τεράστιου μεγέθους" και κάπου εκεί ανάμεσα στο χαμό που προκαλούν τα δύο(;) Kaiju διακρίνουμε τον Βryan Cranston (Breaking Bad), παρέα με τους Αaron-Taylor Johnson (Κιck-Ass), Julliete Binoche (Camille Claudel 1915)και Κen Watanabe (Inception) να προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν, μόνο που αυτό μόνο εύκολο δεν είναι!

Η -ψιλό αχρείαστη- σύνοψη έχει ως εξής:

«Μια επική αναγέννηση του Godzilla του Toho, αυτή η εντυπωσιακή περιπέτεια των Warner Bros. και Legendary Pictures, τοποθετεί το πιο διάσημο τέρας απέναντι σε μοχθηρά πλάσματα που ενισχύθηκαν από την επιστημονική αλαζονεία του ανθρώπου, απειλώντας την ίδια μας την ύπαρξη.»

Το καστ συμπληρώνουν οι Elizabeth Olsen (Oldboy), Sally Hawkins (Blue JasmineDavid Strathairn (LincolnCJ Adams, Richard T. Jones, Brian Markinson και Victor Rasuk.

Πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 15 Μαΐου, μία ημέρα πριν την έξοδο της στην Αμερική (θα γκρεμιστεί κάνας φούρνος παιδιά, μην κάνετε τέτοια εκεί στην διανομή).

Δείτε το trailer που ακολουθεί, με το "Let them fight" του Watanabe να σε αναγκάζει να το δεις ξανά και ξανά και ξανά!

Κώστας Κίτσιος.