Header Ads

Η Warner επιμένει στη μεταφορά του The Stand του Stephen King


Εδώ και πολλά χρονιά ακούμε για την κινηματογραφική μεταφορά του The Stand του Stephen King

Οι Scott Cooper, David Yates και μέχρι πρόσφατα ο Ben Affleck είναι μερικοί από τους σκηνοθέτες που έχουν συνδεθεί ή στην περίπτωση του Cooper έχουν φτάσει να δουλέψουν στο πρότζεκτ στο παρελθόν. 

Η ταινία όμως πότε δεν προχώρησε αρκετά και δεν κατάφερε να περάσει το στάδιο του pre-production.

Σύμφωνα όμως με πρόσφατο άρθρο του THR, φαίνεται πως η παραγωγή του The Stand θα κάνει μία καινούργια αρχή.

Ο νεαρός Αμερικάνος σκηνοθέτης Josh Boone, του οποίου το The Fault in Our Stars θα κυκλοφορήσει σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, με τον Nat Wolff, που έχει δουλέψει προηγουμένως με το σκηνοθέτη, να παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το The Stand είναι μία ιστορία που δείχνει την κόντρα καλού-κακού μετά την εξάπλωση ενός ιού που εκμηδενίζει τον Αμερικάνικο πληθυσμό. 

Με πολλούς χαρακτήρες να εμφανίζονται στην οθόνη, μεταξύ των οποίων και οι Trashcan Man και Mother Abigail, και πολλές ιστορίες που διαδραματίζονται σε διάρκεια πολλών ετών, θα δούμε την ιστορία μίας ομάδας από επιζώντες στην προσπάθεια τους να πολεμήσουν το κακό.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει οι Warner Bros. και CBS Films

Μέσα στις επόμενες βδομάδες περιμένουμε πως θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις σχετικά με το πρότζεκτ και ίσως η ημερομηνία που θα δούμε το The Stand στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πως σας φαίνεται;

Γιάννης Χατζόπουλος.