Header Ads

Ο Ben Affleck αποσύρεται από το The Stand του Stephen King


Μετά την ανακοίνωση της WB πως ο Ben Affleck θα έχει το ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη στην επόμενη ταινία Σούπερμαν, το στούντιο αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές σε μερικά πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει ο βραβευμένος σκηνοθέτης του Argo.

Έτσι λοιπόν ο Ben Affleck δεν θα σκηνοθετήσει τελικά το "The Stand" που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Stephen King που είχε μάλιστα προηγουμένως μεταφερθεί με επιτυχία στη μικρή οθόνη. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Scott Cooper (Crazy Heart) ο οποίος έχει τελειώσει το "Out of the Furnace" με πρωταγωνιστή τον Christian Bale, το οποίο θα δούμε στο τέλος της χρονιάς. 

Ο Cooper βρίσκεται αυτή τη περίοδο σε συζητήσεις με το studio για να ξαναγράψει το σενάριο.

"Μετά την εξάπλωση ενός ιού που έφτιαξε ο άνθρωπος και άφησε μονάχα μία απεγνωσμένη ομάδα από επιζώντες, θα γίνει η απόλυτη μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις του καλού και του κακού."

Τέλος θα καθυστερήσει ακόμα μία ταινία που θα σκηνοθετούσε ο Affleck και είναι η μεταφορά βιβλίου του Dennis Lehane (Shutter Island, Gone Baby Gone), Live By Night

Έτσι η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα κάπου στο 2015, αφού το πρόγραμμα του Affleck περιλαμβάνει εκτός από τη ταινία Σούπερμαν/Μπάτμαν και το Gone Girl του David Fincher.

Γιάννης Χατζόπουλος.