Header Ads

Ο Rob Zombie επιστρέφει με τον κλόουν ...31!


Ο Rob Zombie σίγουρα αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες σκηνοθέτες που δουλεύουν στο χώρο του τρόμου την τελευταία δεκαετία. 

Έτσι, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός πως μετά το The Lords of Salem που είδαμε το 2012, ο Zombie ετοιμάζει ακόμα μία καινούργια ταινία τρόμου.

Ο σκηνοθέτης ταινιών όπως τα House of 1000 Corpses και The Devil's Rejects δήλωσε μιλώντας στο Radio Metal, πως η καινούργια του ταινία, για την οποία είχε μιλήσει πρώτη φορά στο bloody-disgusting, θα έχει τον τίτλο "31". 

Ο Zombie δεν είπε περισσότερα για την ταινία, παρά μόνο ότι η ιστορία θα διαδραματίζεται την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου, το Halloween, και πως από εκεί προέκυψε και ο τίτλος αυτής. 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα από αυτά που είπε ο Zombie όταν ρωτήθηκε αν θα δούμε κάποιον από τους χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί σε προηγούμενες ταινίες του. 

"Όχι, αυτή η ταινία είναι κάτι διαφορετικό. 
Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πρόκειται για μία original ιδέα, κάτι που δεν βασίζεται σε προηγούμενο υλικό. 

Για την ώρα κρατάμε τις πληροφορίες που αφορούν την ταινία κρυφές, αλλά δεν βασίζεται σε κάτι που έχετε δει στο παρελθόν. 
Ελπίζω να ξεκινήσω τα γυρίσματα τον ερχόμενο Οκτώβρη."

Μαζί με αυτή την πρόσφατη συνέντευξη του Zombie, δημοσιεύτηκε και το παρακάτω βίντεο στην επίσημη σελίδα του, το οποίο περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις προηγούμενες ταινίες του House of 1000 Corpses, The Devil's Rejects, El Superbeasto, Halloween, Halloween II, The Lords of Salem και κλείνει με την εικόνα ενός κλόουν και τον τίτλο της ταινίας 31.

Με την ημερομηνία της έναρξης των γυρισμάτων να πλησιάζει, περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα για την ταινία που σύμφωνα με τον Zombie απευθύνεται σε "hardcore fans των ταινιών τρόμου."

Γιάννης Χατζόπουλος.