Header Ads

Το Tremors 5 ξεκίνησε γυρίσματα και έχουμε την πρώτη εικόνα


Πριν από λίγους μήνες υπήρξαν φήμες ότι ένα 5ο μέρος στο franchise του Tremors ήταν έτοιμο να ξεκινήσει και μάλιστα πολύ σύντομα, αλλά έκτοτε ησυχία.

Τελικά δεν ήταν φήμες, καθώς το Tremors 5 ξεκίνησε γυρίσματα τον Σεπτέμβρη στη Νότια Αφρική, και σήμερα έχουμε την πρώτη επίσημη εικόνα (κάτω), καθώς και κάποια νέα στοιχεία.

Η επίσημη ανακοίνωση λέει:

Η πρώτη κυκλοφορία του original Tremors το 1990 συνδύαζε δράση, αγωνία, sci-fi στοιχεία και πνευματώδες χιούμορ, σε μια ιστορία μιας μικρής πόλης στη Νεβάδα, η οποία τρομοκρατούνταν από γιγαντιαία σκουλήκια που τρώγανε ανθρώπους, γνωστά και ως Graboids.

Τα Graboids τελικά μεταμορφώθηκαν σε ακόμα πιο θανατηφόρα πλάσματα, γνωστά ως Ass Blasters.

Σε αυτή την ολοκαίνουργια περιπέτεια που ξεκίνησε από τη Νότια Αφρική, τα Graboids και τα Blasters Ass δεν είναι μόνο μεγαλύτερα και πιο θανάσιμα, αλλά το Tremors 5 εισάγει μια επιπλέον απρόσμενη έκπληξη που ανεβάζει τον πήχη στη μάχη για την επιβίωση.

Ο Michael Gross επιστρέφει ως Burt Gummer, λάτρης των όπλων και ειδικός εμπειρογνώμονας/κυνηγός των πλασμάτων, με τον Jamie Kennedy ως το νέο δεξί του χέρι.

Το ζευγάρι ενώνεται με ένα διεθνές καστ, καθώς εξαπολύουν μια μάχη εναντίον των θανατηφόρων πλασμάτων, που καταλήγει σε κάτι πολύ πιο δυνατό από αυτό που περιμένανε.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Don Michael Paul, σε σενάριο του John Whelpley, ενώ στη παραγωγή βρίσκεται ο Ogden Gavanski.

Το Tremors 5 αναμένεται το 2016 (DVD, Blu-ray και Digital HD).

Εσείς πώς τα ακούτε όλα αυτά;