Header Ads

Επιστρέφουν τα X-Files;


Η αγωνία που βίωνα κάθε Δευτέρα βράδυ στα ‘90s να προλάβω να γυρίσω σπίτι μετά το φροντιστήριο για να προλάβω το επεισόδιο του X-Files ήταν μια από τις πιο δραματικές εμπειρίες της ζωής μου (λέμε τώρα). 

Όπως και να το κάνουμε, ήταν η σειρά που άλλαξε το χαρακτήρα του φανταστικού/τρόμου εκείνη την εποχή. 

Το έκανε πολύ πιο προσιτό, πιο mainstream, και έδωσε τέτοια ώθηση, ώστε σήμερα να έχουμε και να απολαμβάνουμε στην τηλεόραση πάρα πολλές εξαιρετικές σειρές τρόμου.

Με αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός στο νου μας, η είδηση πως υπάρχουν σκέψεις για επιστροφή της σειράς στις οθόνες μας, μόνο από κραυγές ενθουσιασμού μπορεί να συνοδευτεί. 

Οι φήμες, λοιπόν, λένε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για επαναφορά όλης της ομάδας που δημιούργησε τη σειρά-φαινόμενο, δηλαδή Gillian Anderson, David Duchovny και Chris Carter.

Βέβαια, από τη θεωρία στην πράξη, είναι μεγάλος δρόμος. 
Και οι τρεις είναι δεσμευμένοι σε άλλες παραγωγές, και δεν είναι βέβαιο πως θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο κάλεσμα. 

H Anderson έχει αναβαθμιστεί σε regular στον τρίτο κύκλο του Hannibal, ενώ ο Duchovny είχε μέχρι πρότινος τον τελευταίο κύκλο του Californication.

Τί μορφή θα έχει η νέα σειρά, με τι θα ασχοληθεί και όλα αυτά τα ζουμερά και ενδιαφέροντα, φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να τα γνωρίζουμε. 

Όπως και να ‘χει, η επιστροφή των X-Files θα αποτελέσει πρώτου μεγέθους τηλεοπτικό γεγονός, και εδώ στο Horrorant τουλάχιστον, ελπίζουμε πως οι φήμες θα βγουν αληθινές.

Τώρα, μουρμουρίστε μαζί μου: Ταραραρα ραραρα ραραρα τα τα τα, ταραραρα ραραρα ραραρα τα τα τα…

Κώστας Φαρόπουλος.