Header Ads

HFF: Fright Nights 2 - Παρασκευή και 13! (Ημέρα 2η)


Η βροχερή Παρασκευή και 13 ήταν μια ιδανική μέρα για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου που παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ. Η δεύτερη μέρα της διοργάνωσης επιφύλασσε για το κοινό, μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις του προγράμματός του.

Όσοι λοιπόν έφτασαν το απόγευμα στον κινηματογράφο Αθήναιον είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ιστορική ταινία Δράκουλα με τον Bela Lugosi που μετά από πολλές δεκαετίες προβλήθηκε ξανά στη μεγάλη οθόνη.

Λίγο αργότερα το αφιέρωμα στον γαλλικό τρόμο αντιπροσώπευσε η ταινία Frontiere(s) του 2007 με το άφθονο gore που τη χαρακτηρίζει.



Στις πρεμιέρες του διαγωνιστικού, προβλήθηκαν οι ταινίες Starry Eyes –ένα splatter με ιδιαίτερο χαρακτήρα και το found footage Τα Σπίτια του Οκτώβρη. Ωστόσο τις εντυπώσεις του κοινού έκλεψε το Awaiting, ένα βρετανικό δραματικό θρίλερ με δόσεις ακραίας βίας, που πρόκειται να συζητηθεί στο μέλλον.

Η βραδιά έκλεισε με την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Anger Οf Τhe Dead, μια ταινία που απευθύνεται στους λάτρεις του Walking Dead, αποτελώντας όμως ταυτόχρονα και ένα αντισυμβατικό zombie movie.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται με πολλές νέες και ενδιαφέρουσες ταινίες που θα σας παγώσουν το αίμα.

Αναδημοσίευση από το Filmboy.