Header Ads

The Perfect Husband trailer: Όλα τα ζευγάρια έχουν προβλήματα...


Ένα παντρεμένο ζευγάρι διανύει μια δύσκολη περίοδο, καθώς η σχέση τους είναι τεταμένες, από μια διακοπή εγκυμοσύνης που τους κυρίευσε απροσδόκητα.

Για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση, αποφασίζουν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο σε ένα παλιό εξοχικό σπίτι χαμένο μέσα στο δάσος, αλλά όλα θα λάβουν μια διαβολική τροπή όταν στο κεφάλι του ενός θα εισχωρήσει μια τρελή υποψία. 

Ο Lucas Pavetto μετά την εξαιρετική μικρού μήκους ταινία του "Marito Perfetto", βρήκε παραγωγούς όπου τους ενδιέφερε να προσαρμόσουν το αρχικό σενάριο σε μια ταινία μεγάλου μήκους....

Έτσι και έγινε, το The Perfect Husband είναι ένα ιταλικό θρίλερ, χτισμένο πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις και με ερμηνείες από διεθνής ηθοποιούς, όπως οι Gabriella Wright (22 Bullets), Bret Roberts (Meeting Evil), Daniel Vivian (The Seasoning House).

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο FantaFestival της Ιταλίας όπου κέρδισε και ένα βραβείο, προβάλλεται αυτές τις ημέρες στο Fantasporto ενώ αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες του ΑΘΗΝΑΙΟΝ στο διαγωνιστικό τμήμα του HFF FRIGHT NIGHTS 2015.

Παναγιώτης Θεοχάρης.