Header Ads

The Black Fables trailer: Οι θρύλοι της Βραζιλίας σε μια ανθολογία τρόμου!


Το The Black Fables, είναι μια βραζιλιάνικη splatter ανθολογία που συγκεντρώνει τις ιστορίες από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους του εθνικού τρόμου: Rodrigo Aragão (The Monster of the Sewage), Petter Baiestorf (Fierce Pampas), Joel Caetano (Bloody Blonde) και Coffin Joe (The SACI).

Η ταινία αποτελείται από 5 ταινίες μικρού μήκους, συν μιας ακόμη που τις ενώνει όλες, όπου τέσσερα παιδιά καθώς παίζουν μέσα στο δάσος αρχίζουν να διηγούνται τρομακτικές ιστορίες από δημοφιλείς θρύλους της Βραζιλίας.

Ο Rodrigo Aragão σκηνοθετεί το πρώτο ταινιάκι της ανθολογίας, με τίτλο "The Monster of the Sewage", στο οποίο δείχνει ότι είναι ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες makeup effects της Βραζιλίας, μια απλή διασκεδαστική ιστορία με πολύ, μα πολύ gore!

Το δεύτερο "Fierce Pampas" είναι του Petter Baiestorf, όπου παρουσιάζει μια καλή ιστορία λυκανθρώπου, ενώ στην συνέχεια εμφανίζεται ο πιο γνωστός σκηνοθέτης, José Mojica Marins aka "Coffin Joe" με την τρίτη ταινία,"The SACI", ένα λουτρό αίματος όπου ένα ζευγάρι θα κινηθεί προς το χάος, μέσα σε ένα δάσος όπου κατοικεί ένα μυθικό τέρας.

Η τέταρτη ταινία είναι το "Bloody Blonde" του Joel Caetano, μια ενδιαφέρουσα ιστορία και αρκετά διαφορετική από τις άλλες παραγωγές και τέλος η ανθολογία κλείνει με τον Rodrigo Aragão στο "Lara's House" μιας χαμηλής κοπής, χωρίς διάλογο, με πιο σοβαρό ύφος από την προηγούμενη ταινία του, με πρωτεύοντα ρόλο να παίζει το makeup.

Τέτοιες ταινίες, όπως το The Black Fables είναι must για τα φεστιβάλ τρόμου, γι'αυτό και θα προβληθεί στο διαγωνιστικό τμήμα του HFF FRIGHT NIGHTS 2015 σε πρώτη ευρωπαϊκή πρεμιέρα, από 12 έως 18 Μαρτίου στις αίθουσες του ΑΘΗΝΑΙΟΝ.
Παναγιώτης Θεοχάρης.


HHHH