Header Ads

Insidious Chapter 3 trailer: Το πιο τρομακτικό κεφάλαιο θα είναι prequel!


Από την Focus Features έρχεται το τρίτο κεφάλαιο του Insidious, σε σκηνοθεσία για πρώτη φορά του Leigh Whannell, συνεργάτης του James Wan και συν-δημιουργός των προηγούμενων δύο ταινιών, όπου υπόσχεται πως θα είναι το πιο τρομακτικό κεφάλαιο του franchise (σύμφωνα με την αφίσα).

Μην σας μπερδεύει το "Chapter 3" στον τίτλο, καθώς η ταινία πρόκειται για prequel, που θα λαμβάνει τόπο πριν στοιχειωθεί η οικογένεια Lambert, που γνωρίσαμε στα πρώτα δύο κεφάλαια.

Η ιστορία θα ακολουθεί την γνωστή πλέον νεκρομάντισα Elise Rainier, όπου απρόθυμα θα συμφωνήσει να χρησιμοποιήσει την ικανότητα της για να επικοινωνήσει με τους νεκρούς, προκειμένου να βοηθήσει μια έφηβη, την Quinn Brenner, που έχει ως στόχο μια επικίνδυνη υπερφυσική οντότητα.

Επίσης στο cast πέρα από τον σκηνοθέτη Leigh Whannell, θα περιλαμβάνονται οι ηθοποιοί Stefanie Scott (No Strings Attached), Dermot Mulroney (jOBS), Angus Sampson (Insidious: Chapter 2), Lin Shaye (Ouija) και Hayley Kiyoko.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2015, προς το παρόν προετοιμαστείτε ψυχολογικά από μερικά jump scares που περιέχει το trailer!

Παναγιώτης Θεοχάρης.