Header Ads

Σπάνιες εικόνες από το βιβλίο The Art and Making of Hannibal Television Series


Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του τρίτου κύκλου του Hannibal, μιας από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών, αν όχι η καλύτερη (οκ, καλά είναι και τα Game of Thrones και The Walking Dead, δε λέω).

Κι αφού είμαστε εν αναμονή των νέων “περιπετειών” του Dr. Lecter και της νέμεσις του, Will Graham, είναι ευκαιρία να δούμε αυτό το υπέροχο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο ”The Art and Making of Hannibal Television Series”. 


Πρόκειται για ένα λεύκωμα που καλύπτει τις δύο πρώτες σαιζόν της σειράς.


Περιέχει πολλές και εξαιρετικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, από τον διαβόητο Stag-Man, μέχρι φωτογραφίες από πολλές από τις φρικιαστικές σκηνές δολοφονίας της σειράς, καθώς και συνεντεύξεις με τους συντελεστές και ηθοποιούς της σειράς.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς βρίσκει τον Dr.Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) στην Ευρώπη να κρύβεται, μαζί με την Dr. De Maurier (Gilian Anderson), όπου τελικά τον ανακαλύπτει ο Will Graham (Hugh Dancy). 

To τι θα ακολουθήσει, μπορούμε για την ώρα μόνο να το φανταστούμε.

Κρίνοντας όμως από το τι έχει προηγηθεί στους δύο προηγούμενους κύκλους, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έχουμε ένα ακόμη όργιο μακάβριας βίας και θανάτου. 

Κώστας Φαρόπουλος.