Header Ads

Ο Guillermo del Toro θα μείνει τελικά μακριά από το Hannibal


Λιγότερο από δύο μήνες απομένουν μέχρι την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Hannibal, μια από τις καλύτερες σειρές αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, και το διαδίκτυο είναι γεμάτο ειδήσεις και φήμες γύρω από την εξαιρετικά πετυχημένη σειρά. 

Μια είδηση που κυκλοφόρησε επίσημα και ενθουσίασε πολύ κόσμο, ήταν αυτή που έλεγε πως ένα από τα τελευταία τρία επεισόδια του κύκλου θα το σκηνοθετούσε ο Guillermo del Toro.

Δυστυχώς η χαρά δεν κράτησε παρά μόνο δύο μέρες. 
Η εταιρεία παραγωγής De Laurentiis εξέδωσε νέα ανακοίνωση όπου διέψευδε την είδηση που η ίδια είχε δώσει. 

Απέδωσε το λάθος σε μπέρδεμα που έγινε στην ανταλλαγή email, και ξεμπέρδεψε, αφήνοντας όλους τους φαν της σειράς στα κρύα του λουτρού. 

Όχι πως θα είναι άσχημος ο κύκλος, αλλά κι ένα επεισόδιο από τον del Toro κανέναν δε θα χάλαγε. 

Καλύτερα από την άλλη, μήπως και επικεντρωθεί στο The Strain, που επίσης ο δεύτερος κύκλος του ξεκινά το καλοκαίρι, και χρειάζεται όλη τη βοήθεια που μπορεί να έχει, για να ξεφύγει από τη μετριότητα του πρώτου κύκλου.

Πίσω στον Hannibal (Mads Mikkelsen), τον οποίο ο τρίτος κύκλος βρίσκει στην Ιταλία, όπου κρύβεται μαζί με την δρ. Du Maurier (Gillian Anderson), και με τον Will Graham (Hugh Darcy) στο κατόπι του.

Κρίνοντας από τους δύο πρώτους κύκλους, μπορούμε να περιμένουμε έναν κύκλο εξίσου σκοτεινό και απειλητικό, με ακριβώς όσο gore χρειάζεται, με εξαιρετικούς χαρακτήρες, και κυρίως με καταπληκτικές ερμηνείες. 

Λίγες βδομάδες έμειναν, ευκαιρία για όσους δεν το έχουν δει, να προλάβουν να δουν τους δύο πρώτους κύκλους. 
Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

O τρίτος κύκλος του Hannibal ξεκινά στις 4 Ιουνίου 2015.

Κώστας Φαρόπουλος.