Header Ads

Το The Howling του 1981 ετοιμάζεται για reboot


Η Emaji Inc. ανακοίνωσε πως το τμήμα ψυχαγωγίας Emaji Entertainment, απέκτησε τα δικαιώματα για το reboot του The Howling (1981).

Αυτή θα είναι και η πρώτη κινηματογραφική παραγωγή για την πρόσφατα διαμορφωμένη εταιρεία η οποία σχεδιάζει να παράγει το Howling ως την πρώτη σε μια σειρά από ταινίες που βασίζονται σε αρκετά γνωστές ιδιοκτησίες ταινιών.

Επίσης θα κυκλοφορήσουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή και τη διανομή της προαναφερθείσας ταινίας, καθώς θα κινείται μέσα από τη διαδικασία της προ-παραγωγής.

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 7 (αδιάφορα) sequels αυτής της κλασικής ταινίας τρόμου [Howling II (1985), Howling III (1987), Howling IV (1988), Howling V (1989), Howling VI (1991), Howling: New Moon Rising (1995) και The Howling: Reborn (2011)].

Σχεδόν όλες τους όμως, έχουν βασιστεί εν μέρει στα τρία ομότιτλα μυθιστορήματα τα οποία είναι γραμμένα από τον Gary Brandner.

Το Ουρλιαχτό που λέτε, είναι ένα από τα έργα που έχουν χαραχθεί στην μνήμη μου. 

Το είχα στην κατοχή μου σε βιντεοκασέτα και το παρακολουθούσα επανειλημμένα για μια περίοδο. 
Ακόμα και τώρα θυμάμαι τις σκηνές που είχα δει στην τότε παιδική μου ηλικία.

Η πλοκή έχει ως εξής : 
Μετά από μια περίεργη και σχεδόν μοιραία συνάντηση με έναν κατά συρροή δολοφόνο, μια τηλεπαρουσιάστρια αποστέλλεται σε ένα απομακρυσμένο ορεινό θέρετρο του οποίου οι κάτοικοι δεν είναι αυτoί που φαίνονται.

Ωστόσο αξίζει να αναφέρω ότι την σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Joe Dante, ο οποίος μετά από μερικά χρόνια σκηνοθέτησε και τα Gremlins, ότι περιείχε ίσως την καλύτερη σκηνή μεταμόρφωσης από άνθρωπο σε λυκάνθρωπο, για την εποχή και την σέξι παρουσία της Elisabeth Brooks

Επίσης το 1981 είχε κυκλοφορήσει και το An American Werewolf In London.

Πιστεύω πως αξίζει να δείτε το Howling αν είσαστε φαν του είδους.

Αναδημοσίευση από FilmBoy.