Header Ads

Ο Kevin Bacon θα επέστρεφε σε ένα νέο Tremors!


Είναι σπουδαίο να βλέπεις έναν ηθοποιό πρόθυμο να επιστρέψει στις ρίζες του τρόμου, μετά τη σπουδαία καριέρα που έχει καταφέρει να κάνει.

Πρόσφατα, στη παρουσίαση του βιβλίου "Seeking Perfection: The Unofficial Guide to Tremors", ενός βιβλίου που μπαίνει στα ενδότερα του franchise Tremors, ο Kevin Bacon μίλησε για την αρχική ταινία και το πώς εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα και είπε ότι ‘…είναι μια όμορφη ταινία’, νοσταλγώντας τη κλασική creature ταινία τρόμου.

Ο Kevin Bacon πρωταγωνίστησε στο αρχικό Tremors το 1990 σε ηλικία 32 ετών (ίσως η μοναδική του ταινία με μακρύ μαλλί!) και είναι από τους λίγους βασικούς πρωταγωνιστές που δεν συνέχισε στα επόμενα sequels.

Είχε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στο Tremors 2, αλλά αποφάσισε να μην το κάνει δεδομένου ότι η ταινία θα πήγαινε straight to DVD.

Αν όμως το Tremors επέστρεφε στους κινηματογράφους;
Φαίνεται πως ο αγαπημένος ηθοποιός έχει κάποιο ενδιαφέρον για την επανεμφάνιση του χαρακτήρα Valentine McKee.

Αυτός ο τύπος είναι ένας από τους λίγους χαρακτήρες που έχω παίξει και θα ενδιαφερόμουν να δω που βρίσκεται 25 χρόνια μετά.
Σε τι εξελίχθηκε αυτός ο τύπος;
Υπάρχουν πολλές δυνατότητες στο τι θα μπορούσε να έχει συμβεί στη ζωή του μέσα σε 25 χρόνια - για μένα τα πάντα είναι ο χαρακτήρας και θα ήταν διασκεδαστικό να τον εξερευνήσω.

Η πρόθεση του Kevin Bacon να επιστρέψει για άλλο ένα κινηματογραφικό Tremors είναι σίγουρα συναρπαστική, αλλά πόσες πιθανότητες υπάρχουν να κάνει κάτι τέτοιο η Universal;

Το studio είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το Tremors 5 σε Blu-ray, έτσι δεν φαίνεται να έχουν κανένα συμφέρον να μετατρέψουν τη low-budget σειρά ταινιών σε μια νέα κινηματογραφική ταινία.

Αλλά είναι καλό να γνωρίζουν ότι αν μια μέρα αποφασίσουν να το κάνουν, ο Kevin Bacon θα είναι πρόθυμος να επιστρέψει.