Header Ads

Re-Kill trailer: Τα 8 Films To Die For της AfterDark επιστρέφουν!


Οι παλιοί αναγνώστες …μάλλον οι πρώτοι αναγνώστες του FilmBoy, όταν ακόμη ήταν ένα blog χωρίς κανονικό όνομα, θα θυμούνται ότι επί 2 χρόνια (2009-2010) καλύψαμε όλες τις ταινίες του After Dark Horrorfest – 8 Films To Die For, ύπο την επιμέλεια της Lionsgate.

Ήταν μια σειρά 8 ταινιών τρόμου, χωρίς καμία σχέση μεταξύ τους, οι οποίες γίνονταν σε διάρκεια ενός χρόνου σε διάφορα σημεία του πλανήτη για να βγουν σε επιλεγμένες αίθουσες της Αμερικής κάπου τον Απρίλιο.

Η ιδέα κράτησε 4 χρόνια (και μία 5η με τίτλο AfterDark Originals το 2011 αλλά με διαφορετική μορφή και σε σαφώς πιο μπερδεμένο τοπίο) και κάπου εκεί χάθηκε.

Τώρα, η AfterDark κάνει μια νέα εταιρική σχέση με την Twentieth Century Fox Home Entertainment για να κυκλοφορήσει τα επόμενα ‘8 Films To Die For’ στις 16 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους πρώτα και μετά σε όλα τα Μέσα (εκεί είναι τα λεφτά για την Αμερική).

Πρώτο απ’όλα το χιλιοκαθυστερημένο Re-Kill, το οποίο ήταν στις πρώτες ταινίες των AfterDark Originals το 2011(!), αλλά ποτέ δεν βρήκε το δρόμο του για εκεί.

Το Re-Kill έγραψε ο Michael Hurst και σκηνοθέτησε ο Valeri Milev.

Έχουν περάσει 5 χρόνια από την επιδημία που αφάνισε το 85% του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά ο πόλεμος μεταξύ των Re-Animates (Re-ANS) και τους ανθρώπους συνεχίζεται, δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις εξακολουθούν να είναι ακατοίκητες.

Μέσα στις ελάχιστες διασωθείσες πόλεις, οι Re-ANS έχουν διαχωρίσει «ζώνες» που αστυνομεύονται από την R-Division μιας Μονάδας SWAT που προσπαθούν να σκοτώσουν ξανά τα Re-ANS με την ελπίδα της καταστολής ενός δεύτερου κρούσματος.


Πρωταγωνιστούν ο Scott Adkins, η Daniella Alonso, ο Layke Anderson, η Jillian Batherson και άλλοι.

Νέο trailer κυκλοφόρησε.
Δείτε το και αφήστε τα σχόλιά σας.