Header Ads

Ημερολόγια Εξορκισμού για τους δημιουργούς του Starry Eyes!


Η Summit προσπαθεί να αναπτύξει μια ταινία που ονομάζεται Exorcism Diaries εδώ και δύο χρόνια, αρχικά με τη πρόσληψη της Barbara Marshall για να γράψει το σενάριο το 2013, και αργότερα με άλλους σεναριογράφους.

Η ταινία λέγεται ότι θα βασίζεται σε ένα βιβλίο που φιλοδοξεί να καταγράψει τις αληθινές ιστορίες πίσω από την ταινία The Exorcist, αν και αυτό θα μπορούσε απλά να είναι ένα καλό marketing από την Summit.

Η ουσία είναι ότι πλέον, το έργο ανέλαβαν οι δύο άνθρωποι που έκαναν το Starry Eyes, το εξαιρετικό θρίλερ που είδαμε στο φετινό Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ και που κέρδισε βραβείο Καλύτερου Σεναρίου ‘BELL’ και Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για την Alex Essoe.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, οι Dennis Widmyer και Kevin Kolsch θα σκηνοθετήσουν και θα γράψουν το σενάριο, για το οποίο είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν και οι Mike Flanagan και Jeff Χάουαρντ του Oculus.

Οι Kolsch και Widmyer έκαναν σπουδαία δουλειά με το Starry Eyes, το οποίο πήρε μια αρκετά κλισέ υπόθεση (μια νεαρή γυναίκα που θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό της για τη δόξα στο καλλιτεχνικό στερέωμα) και τη μετέτρεψε σε ένα πραγματικά τρομακτικό και αποτελεσματικό θρίλερ.

Οι πιθανότητες λοιπόν είναι να δούμε μια πραγματικά καλή ταινία εξορκισμού.