Header Ads

Ghost Theater trailer: Η νέα αποτυχία του Hideo Nakata;


Κάποτε ο Hideo Nakata ήταν ένας από τους πιο ενδιαφέροντες σκηνοθέτες στην Ιαπωνία και σε ολόκληρο τον κόσμο, και με μια σειρά κορυφαίων ταινιών – Ringu, The Ring και Dark Water - έγινε ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Και δικαίως.
Οι ταινίες του έκαναν το J-Horror από τα αγαπημένα είδη σε όλους τους φίλους του τρόμου, επηρεάζοντας ακόμα και σήμερα ολόκληρη τη βιομηχανία.

Κάποτε…
Γιατί οι νεότερες ταινίες του δεν είναι καλές.

Ίσως γιατί πήγε να μπλεχτεί με το Hollywood, είτε λόγω των αδέξιων προσπαθειών του να βγει από τον μανδύα του J-horror που ο ίδιος δημιούργησε αλλά ίσως άρχισε να τον περιορίζει, το αποτέλεσμα είναι μέτριες έως κακές ταινίες.

Και με βάση το trailer, το επερχόμενο Ghost Theater δεν πρόκειται να είναι το φιλμ που θα τον επαναφέρει στην προηγούμενη δόξα του.

Μια νεαρή ηθοποιός, η Sara, η οποία παίρνει έναν βασικό ρόλο σε ένα μεγάλο θεατρικό έργο, συναντά την σκληρή αντιπαλότητα μεταξύ των συναδέλφων του cast, η οποία κλιμακώνεται σε μίσος.

Περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στις πρόβες και η Sara συνειδητοποιεί μια πολύ τρομακτική και αληθινή απειλή.

Ελπίζω μόνο το κανονικό trailer που θα βγει αργότερα (αυτό είναι μόνο ένα teaser) να είναι καλύτερο και η ταινία να βλέπεται.