Header Ads

DVD Review: Η Γιατρίνα του 7ου σε Γυμνάσια - La soldatessa alle grandi manovre (1978)


Συνήθως προσπαθώ να κάνω στοιχειωδώς ...κράτει με τις εμμονές μου. 
Για παράδειγμα, παρότι προσπαθώ να δω όσες περισσότερες ταινίες γίνεται του ιταλικού genre κινηματογράφου, αποφεύγω να ενδώσω στις σεξοκωμωδίες γιατί θα χρειαζόμουν άλλη μια ζωή για να εντρυφήσω. 

Ωστόσο αποφάσισα να αγοράσω αυτό εδώ το φιλμ του σκηνοθέτη Nando Cicero [L'insegnante (1975)] γιατί το βρήκα με μόλις 1 ευρώ.

Η Eva Marini [η Edwige Fenech του Nude per l'assassino (1975)] είναι μια σέξι γιατρός που μόλις διορίστηκε σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο για να κάνει έρευνα επάνω στις σεξουαλικές συμπεριφορές των φαντάρων, αλλά τελικά θα ξεσκεπάσει και μια συνωμοσία.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα τερατούργημα γεμάτο κλανιές, αστεία που προσβάλλουν ομοφυλόφιλους, παχύσαρκους, γυναίκες, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. 

Είναι τέτοια η καφρίλα που διέπει αυτό εδώ το φιλμ, που με έκανε να αναρωτηθώ πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει το ανθρώπινο είδος.

Πάντως η Edwige Fenech που ήταν η πιο σέξι σταρ των ιταλικών ταινιών τρόμου των ‘70s εδώ εμφανίζεται γυμνόστηθη τρεις φορές, οπότε αν αυτό είναι αρκετό για εσάς τότε προμηθευτείτε το PAL DVD που δεν διαθέτει πρόσθετες παροχές.

Στη σειρά προηγήθηκαν δύο φιλμ [La dottoressa del distretto militare (1976) & La soldatessa alla visita militare (1977)] και ακολούθησαν άλλα δύο [L'infermiera nella corsia dei militari (1979) & La dottoressa ci sta col colonnello (1980)]. 

Όλα τους έχουν αγαπηθεί από τους λάτρεις του είδους, αλλά εγώ δεν θα ενδώσω.