Header Ads

The Dark Below trailer: Ο Lovecraft εμπνέει και πάλι


Τι θα λέγατε για ένα horror εμπνευσμένη από το έργο του Lovecraft, με γενναίες ποσότητες practical effects και πολύ αίμα;

To The Dark Below είναι μια ψυχολογική ταινία τρόμου για μία νεαρή επιστήμονα, της οποίας η ανακάλυψη μιας κακόβουλης οντότητας θα την ωθήσει σε μια αιματηρή κατάβαση στα σαγόνια της παραφροσύνης. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:
Κατά τη διάρκεια ενός τραυματικού ατυχήματος στα βάθη του Ατλαντικού Ωκεανού, η Olive, νεαρή ταλαντούχα βιολόγος, ανακαλύπτει ένα απόκοσμο πλάσμα. 

Αφού χάνει τη δουλειά των ονείρων της, η Olive φέρνει κρυφά το πλάσμα στο σπίτι της, με σκοπό να το μελετήσει στο υπόγειό της, εν αγνοία του αφοσιωμένου φίλου της, Matt.


Κι ενώ αγωνίζεται να αναπροσαρμόσει τη ζωή της και να ανακάμψει από την πρόσφατη τραυματική της εμπειρία, η Olive αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι εκείνη και το πλάσμα μοιράζονται έναν δεσμό συμβίωσης, που τη καθοδηγεί για να πραγματοποιήσει τα απαίσια θελήματά του.


Το The Dark Below είναι η πρώτη feature ταινία του Stewart Sparke (μετά από πολλά shorts) και πρωταγωνιστεί η Ann Dawson, η Michaela Longden, ο Daniel Thrace, ο Johnny Vivash και άλλοι.