Header Ads

The Forest trailer: Η νέα ευκαιρία για τα J-horror


'Αν τολμήσετε να μπείτε στο 'Suicide Forest', να θυμάστε: παραμείνετε  στο μονοπάτι.'

Δεν έκρυψα την αγάπη μου στα J-horror, έστω κι αν τελευταία φαίνεται να έχουν ξεθυμάνει αρκετά.
Έχω ένα The Ring, ένα Grudge (κι ένα The Road, μην το ξεχνάμε) να θυμάμαι κάθε φορά που με απογοητεύει ένα νέο Ασιατικό θρίλερ…

Με μεγάλη ευκολία λοιπόν, θα δώσω μια ευκαιρία στο The Forest, το νέο J-horror του Jason Zada, να μου αποδείξει πως ο mainstream Ασιατικός τρόμος δεν έχει πεθάνει οριστικά.

Το The Forest είναι ένα υπερφυσικό θρίλερ που αναφέρεται στο θρυλικό δάσος Aokigahara στη βάση του βουνού Fuji στην Ιαπωνία (ένα από τα μέρη του Ταξιδιωτικού Οδηγού για Τρομακτικές διαμονές του Κώστα). 

Μια νεαρή Αμερικανή, η Sara (Natalie Dormer), πηγαίνει εκεί να αναζητήσει τη δίδυμη αδερφή της, η οποία έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Παρά τις προειδοποιήσεις όλων να ‘μείνει στο δρόμο’, η Sara μπαίνει στο δάσος αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια για την μοίρα της αδελφής της, αλλά θα βρεθεί αντιμέτωπη με το θυμό των βασανισμένων ψυχών που επιτίθενται σε όποιον περιπλανιέται στο δάσος.

Πρωταγωνιστεί η Natalie Dormer του Game of Thrones, του Elementary και του The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, μαζί με τον Taylor Kinney του Zero Dark Thirty.

Το trailer μόλις έφτασε και είναι παραφορτωμένο με τερατόμορφα πλάσματα. 
Μ’αρέσει το στυλ της ταινίας, καθώς και μερικά scares που έχει, κι ελπίζω να μην αντιγράφει πολύ …γιατί είδα σκηνές που παραπέμπουν.

Το The Forest είναι βασισμένο σε μια ιδέα του David S. Goyer και βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 8 Ιανουαρίου 2016 μέσω της Gramercy Pictures.