Header Ads

The Similars (Los Parecidos) trailer: Το Μεξικάνικο Twilight Zone!


Ολόφρεσκο, από την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Fantastic Fest και το ευρωπαϊκό του πέρασμα στο Sitges, η νέα ταινία του Isaac Ezban με τίτλο The Similars (Los Parecidos) επιστρέφει στο σπίτι του στο Μεξικό για να πάρει μέρος στο Morbido Festival.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι μόλις κυκλοφόρησε το trailer και …ρίγη συγκίνησης μας διαπέρασαν.

Κι αυτό γιατί η επιρροή του Twilight Zone του Rob Serling και ειδικότερα, του επεισοδίου Mirror Image, το πρώτο που δημοσιεύσαμε στο Horrorant όταν ξεκινήσαμε τα The Twilight Zone episodes, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Στις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Οκτωβρίου 1968, οκτώ ξένοι περιμένουν το λεωφορείο για να πάνε στην πόλη, και λόγω βροχής μπαίνουν στον σταθμό σε ένα απομακρυσμένο μέρος. 

Η βροχή έχει προκαλέσει το κλείσιμο του δρόμου και το λεωφορείο δεν φαίνεται να είναι κοντά. 
Σύντομα, οι άγνωστοι γίνονται θύματα ενός παράξενου φαινομένου, και όλοι αρχίζουν να αλλάζουν φυσιογνωμικά και να μοιάζουν σαν τον έναν από αυτούς.

Απειλούμενοι από την παράνοια και το φόβο μήπως χάσουν την ταυτότητά τους, οι προσωπικότητες των οκτώ ξένων αρχίζουν να συγκρούονται, δείχνοντας τον καλύτερο και τον χειρότερο εαυτό τους, ενώ προσπαθούν να βρουν τον υπεύθυνο για αυτή τη μυστηριώδης πάθηση.

Η απίστευτη ομοιότητα με το ‘Mirror Image’, ένα από τα καλύτερα επισόδεια της αγαπημένης σειράς (δείτε το ΕΔΩ) με κάνει να θέλω να το δω αμέσως.