Header Ads

Οι δημιουργοί του Starry Eyes κοντά στο Mama 2


Τον Φεβρουάριο του 2013 πρωτομάθαμε για τις σκέψεις της Universal για μια συνέχεια του αρκετά καλού Mama, αλλά έκτοτε δεν προχώρησε κάτι.
Πριν λίγες μέρες όμως, επιτέλους είχαμε κάποια πρόοδο, που μάλιστα συνδέεται και με το δικό μας φεστιβάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Dennis Widmyer και Kevin Kolsch του Starry Eyes (βραβείο Καλύτερου Σεναρίου ‘BELL’ και βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο 2ο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’) βρίσκονται στις τελικές συνομιλίες για να ξαναγράψουν και να σκηνοθετήσουν το sequel του Mama, παίρνοντας τη θέση του Andres Muschietti του πρώτου.

Στο Mama του 2013 πρωταγωνίστησε η Jessica Chastain και ο Nikolaj Coster-Waldau, ως ένα ζευγάρι που παίρνουν τις ορφανές ανιψιές του συζύγου σπίτι τους, οι οποίες βρίσκονται σε ημιάγρια κατάσταση αφού έζησαν εγκαταλελειμμένα στο δάσος σχεδόν πέντε χρόνια. 

Ωστόσο, μαζί με τα κορίτσια έρχεται μαζί τους μια πνευματική δύναμη που ονομάζεται "Mama". 

Ο σκηνοθέτης Muschietti έχει πει ότι δεν βλέπει την ανάγκη για ένα sequel, ωστόσο η πρώτη ταινία έκανε σχεδόν δέκα φορές τον προϋπολογισμό της.

Το TheWrap αναφέρει ότι η Chastain δεν θα επιστρέψει. 
Είναι ασαφές κατά πόσον αυτό σημαίνει ότι ο χαρακτήρας της μένει έξω από την επόμενη ταινία, ή ότι η ταινία θα γίνει με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες.

Λεπτομέρειες για το στόρι δεν έχουν γίνει φυσικά γνωστά ακόμα, ούτε και κάποια ημερομηνία (έναρξης παραγωγής ή κυκλοφορίας).
Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια από την πρώτη ταινία όμως, και η Universal θα πρέπει να βιαστεί.

Πάντως, το δίδυμο Widmyer - Kolsch συνδέθηκε πρόσφατα και με το The Exorcism Diaries, την προσπάθεια της Summit να καταγράψει σε μια ταινία τις αληθινές ιστορίες πίσω από το θρυλικό Εξορκιστή.