Header Ads

Baskin trailer: Στο στόμα της τρέλας για το νέο Hellraiser!


Από τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Τούρκος σκηνοθέτης Can Evrenol έχει ταρακουνήσει το κύκλωμα των φεστιβάλ με το ντεμπούτο του, Baskin, το οποίο έσκισε στο Toronto και το Fantastic Fest, ενώ τρομοκράτησε και τους Ισπανούς στο Sitges ένα μήνα μετά.

Όπως αναμενόταν, η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ αυτό το μήνα από την IFC Midnight, η οποία έφτιαξε ένα απίστευτο trailer για να μας δώσει μια ιδέα για τους εφιάλτες που πρόκειται να παρελάσουν μπροστά στα μάτια μας.

Πέντε αστυνομικοί που κάνουν τη νυχτερινή τους βάρδια σε ένα νεκροταφείο στη μέση του πουθενά, αποστέλλονται για να διερευνήσουν ένα συμβάν.
Απομονωμένοι και χωρίς ενισχύσεις, οι μπάτσοι βρίσκονται μπροστά σε ένα δαιδαλώδες ερείπιο. 

Προχωρώντας όλο και περισσότερο στα βάθη της φωλιάς, γίνεται σαφές ότι έχουν μπλέξει στους πιο σκοτεινούς δρόμους ενός τρομερού κακού ...μια θυελλώδης και αιματοβαμμένη τελετουργική αίρεση την οποία ηγείται ο Πατέρας, ο master όλων των εφιαλτών τους, που θα τους βυθίσει όλο και πιο βαθιά στην τρύπα του κουνελιού και στο στόμα της τρέλας.

Το Baskin είναι μια αμείλικτα αποπνικτική ταινία με συνεχή χτυπήματα τρόμου, χωρίς καμία ανησυχία για τη συναισθηματική ευεξία των θεατών.
Συγκρίνεται με το Hellraiser …αυτό αρκεί.

Το trailer είναι απίστευτο…
Δείτε το.