Header Ads

ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ 2016: Οι Ταινίες Έναρξης και Λήξης


Η ταινία που προβάλλεται μέχρι και σήμερα και για 11η συνεχή εβδομάδα στην Αμερική, με 25 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις και άλλα 10 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο εως τώρα…
Η ταινία που πήρε βραβείο Σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ του Sundance και ήταν υποψήφιο για Καλύτερη Ταινία…
Με 90% θετικές κριτικές στο Rotten Tomatoes και εξαιρετικά σχόλια από τους θεατές…

Το τολμηρό και οπτικά συναρπαστικό The Witch (Η Μάγισσα) του Robert Eggers είναι η καλύτερη επιλογή για να ανοίξει ένα φεστιβάλ όπως οι ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ.

Νέα Αγγλία, 17ος αιώνας. 
Μία οικογένεια Πουριτανών έρχεται αντιμέτωπη με τις δυνάμεις του Κακού και της Μαγείας σε ένα αχανές δάσος κοντά στην ειρηνική τους φάρμα.

Ο Robert Eggers καταφέρνει να ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς με την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, παρουσιάζοντας ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ εποχής, το οποίο έχει ήδη το στίγμα της ‘Καλύτερης ταινίας τρόμου της χρονιάς’!

Πέμπτη 12 Μαίου, 8.30 στο ΙΝΤΕΑΛ.




Ένα από τα σημαντικότερα Ισπανικά θρίλερ των τελευταίων χρόνων και μία απίστευτη ταινία με συγκλονιστικό φινάλε, θα κλείσει το φεστιβάλ ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ.

Με υποψηφιότητα στην κατηγορία της σκηνοθεσίας στα βραβεία Goya, μια ταινία για γερά νεύρα, με πολύ μυστήριο, ανατροπές και όμορφο στυλιζάρισμα. Από τους παραγωγούς των ταινιών «Το Ορφανοτροφείο», «Τα Μάτια της Τζούλια» και «Το Μικρό Νησί», λίγες μέρες πριν βγει στις ελληνικές αίθουσες.

Το πτώμα μιας γυναίκας εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το νεκροτομείο. Ένας ντετέκτιβ αρχίζει να ερευνά το περίεργο αυτό περιστατικό, με την βοήθεια του χήρου της χαμένης γυναίκας.

Τετάρτη 18 Μαίου, 9.00 στο ΙΝΤΕΑΛ.