Header Ads

Blair Witch review

Ο James (James Allen McCune, The Snitch) και οι φίλοι του [Callie Hernandez (Machete Kills), Corbin Reid (How To Get Away With Murder), Brandon Scott (Stand Up Guys), Wes Robinson και Valorie Curry (Twilight Saga: Braking Dawn - Part 2)] επισκέπτονται το «στοιχειωμένο» δάσος της μάγισσας του Blair, όπου χάθηκε η αδελφή του Heather, ελπίζοντας πως θα τη βρουν ύστερα από το νέο οπτικό υλικό που ανακαλύφθηκε εκεί.

Ο σκηνοθέτης Adam Wingard (The Guest, V/H/S) στην ουσία ανακυκλώνει μία ήδη ειπωμένη ιδέα, που στην περίπτωση της πρωτότυπης ταινίας του 1999 είχε κυρίως βασιστεί σε ένα πονηρό κόλπο marketing [το The Blair Witch Project (1999) είχε διαφημιστεί ως πραγματικό οπτικοακουστικό υλικό που απέμεινε από αγνοούμενους κινηματογραφιστές – πιθανά θύματα της μάγισσας του Blair], αλλά και της ντοκυμαντερίστικης/πρωτόγονης αισθητικής του. 


Στη σημερινή εποχή δεν εκπλήσσει κι ούτε βεβαίως ικανοποιεί ένα απαιτητικό κοινό αυτή η γεμάτη κλισέ ταινία με αδιάφορη κινηματογράφηση και ανύπαρκτο σενάριο.


Ίσως μόνο το εφηβικό-νεανικό κοινό της Αμερικής, που καταναλώνει όλα τα μετριότατα splatter/gore horror movies που παράγονται, να κλειστεί στις σκοτεινές αίθουσες. 
Οι υπόλοιποι καλύτερα να το αγνοήσουμε.

Αναδημοσίευση από FilmBoy.



Release Dates:

16 September 2016 (USA)
22 September 2016 (Greece)