Header Ads

DVD review: Bat Pussy (1973)


Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία της ‘60s σειράς Batman (για της οποίας το box-set έγραψα review εδώ), που κυκλοφόρησαν τόνοι merchandise, βάζοντας κυριολεκτικά τη λέξη Bat σε οτιδήποτε μπορούσαν, και μάλιστα πολύ πριν εφευρεθεί το branding. 

Κάποιοι πορνογράφοι, αποφάσισαν να κάνουν και αυτό εδώ το κάκιστο φιλμ, το οποίο όμως έχει μια κάποια ιστορική αξία, καθώς είναι ανάμεσα στα πρώτα του είδους που λειτουργούν ως παρωδίες.

Ο Buddy είναι ένας αναγνώστης του περιοδικού Screw (η βίβλος της πορνογραφίας των ‘70s – το τεύχος αυτό του 1970 είναι και το μόνο στοιχείο που βοηθά στο να καταλάβουμε ποια περίπου χρονιά γυρίστηκε τούτο εδώ το φιλμ) και μαλώνει συνεχώς με τη γυναίκα του, Sam. 

Είναι και οι δύο τους αποκρουστικοί (ο άνδρας μάλιστα έχει και τα τρία χειρότερα tattoo που έχω δει ποτέ, ένα εκ των οποίων στο δεξί του κωλομέρι - αδυνατώ να βρω πληροφορίες για αυτούς και πιθανότατα να μην έχουν εμφανιστεί σε άλλη πορνογραφική ταινία) και μεταφέρουν τον καυγά και στο κρεβάτι τους, όπου ανταλλάζουν προσβολές, ενώ προσπαθούν να κάνουν σεξ.

Η superhero του τίτλου (ή αλλιώς Dora Dildo, η οποία ευτυχώς είναι κάπως πιο όμορφη, αλλά κανείς δεν έχει ιδέα ποια πραγματικά είναι) βρίσκεται στα Bat Pussy Headquarters (μας ενημερώνει για αυτό ένα χειρόγραφο χαρτί που είναι κολλημένο στον τοίχο) όπου διαισθάνεται (αλά Spider-man) πως κάτι δεν πάει καλά στην Gotham. 

Βγαίνει από μια υπαίθρια τουαλέτα (αλλά αργότερα σταματά για κατούρημα αλλού), καβαλά το space hopper της (δεν αστειεύομαι) και ξεκινά τον δρόμο της για το σπίτι του παραπάνω ζευγαριού, αλλά πρώτα θα κάνει στάση σε ένα πάρκο για να ξυλοφορτώσει με το «όχημα» της έναν επίδοξο βιαστή. 
Όταν τελικά φτάσει στο σπίτι του ζευγαριού, οι τρεις τους θα κάνουνε ένα μίνι-όργιο, στο οποίο οι πρωταγωνιστές επιμένουν να την αποκαλούν Bat-Woman!

Αν βλέπαμε όλα αυτά που αναφέρουν στις συζητήσεις τους οι πρωταγωνιστές τότε τούτο εδώ το φιλμ θα είχε ενδιαφέρον, αλλά ως έχει είναι απλά βαρετό, ωστόσο φαντάζομαι πως αν σας αρέσουν οι ταινίες του Andy Milligan ίσως σας κάνει κλικ.

Παρότι κανείς δεν ξέρει που ακριβώς γυρίστηκε αυτή η ταινία (παραπάνω μιλήσαμε για το πότε, για το οποίo επίσης μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε), οι περισσότεροι στοιχηματίζουν στο Τέξας (κυρίως λόγω της προφοράς των πρωταγωνιστών, καθώς τα ελάχιστα εξωτερικά πλάνα δεν φανερώνουν πολλά). 

Κάτι που μπερδεύει τα πράγματα είναι μια μικρή εισαγωγή από τον παραγωγό Donn Davison [γνωστός για το Demented Death Farm Massacre (1971)], ο οποίος μιλά για το περίφημο Dragon Art Theater, αλλά δεν υπάρχουν καν αποδείξεις για την προβολή της συγκεκριμένης ταινίας εκεί, κατά πόσο μάλλον για την εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου στην παραγωγή ή τη διανομή της.

Χρήστος Μουρούκης.