Header Ads

DVD Review: Neon Flesh (2010)


Η εκδιδόμενη Pura [η Angela Molina του Live Flesh (1997)] παράτησε τον γιο της Ricky [ο Mario Casas του Witching & Bitching (2013)] από τα 12 του.
Τώρα βρίσκεται στη φυλακή και από μέρα σε μέρα αναμένετε να βγει. 

Ο ενήλικας πλέον γιος της μαζεύει χρήματα για να ανοίξει το δικό του κωλόμπαρο για να της το παρουσιάσει με σκοπό να κερδίσει τον σεβασμό της. 
Το πρόβλημα είναι πως οι φίλοι του Ricky προτίθενται μεν να τον βοηθήσουν, είναι όμως ο ένας πιο ανίκανος από τον άλλο [με αποκορύφωμα την τραβεστί La Infantita {η Damaso Conde του Invasión Travesti (2000)} που πάσχει από ψευδαισθήσεις μεγαλομανίας που της επιτρέπουν να φαντασιώνεται μια καριέρα στο Hollywood μόνο και μόνο επειδή έκανε στοματικό έρωτα σε έναν παραγωγό πορνό].

Και σαν να μην είναι αυτό αρκετό, ο ανταγωνιστής El Chino [ο Darío Grandinetti του Talk to Her (2002)] δεν πρόκειται να παραδώσει τα σκήπτρα έτσι εύκολα.

Η σκηνοθεσία του Paco Cabezas (ο οποίος έγραψε και το σενάριο) διαθέτει μόνο στυλ και καθόλου ουσία, και μπορεί αυτή εδώ η απόπειρα για ένα σινεμά αλά Guy Ritchie να είναι αρκετά αιματηρή, δεν προσφέρει όμως τίποτα αξιοσημείωτο πέραν μερικών (ομολογουμένως καυτών) γυμνών κορμιών.

Πρόκειται για μια παραγωγή του Juan Gordon [Cell 211 (2009)] που μπορείτε να προσπεράσετε.

Χρήστος Μουρούκης.