Header Ads

Leatherface trailer: Το origin του νεαρού Sawyer είναι γεμάτο αίματα!


Το The Texas Chainsaw Massacre του 1974 ήταν τόσο μοναδικό που ούτε καν ο σκηνοθέτης του, Tobe Hooper, δεν προσπάθησε ποτέ να το αναπαραγάγει.
Το sequel του 1986 πήγε εσκεμμένα προς την κωμωδία, παραμελώντας τα scares και δίνοντας έμφαση στις γκάφες.
Γιατί να προσπαθήσει κάποιος να ολοκληρώσει κάτι που είναι τέλειο;

Τρεις επίσημες συνέχειες, ένα reboot, ένα prequel του reboot και μία ταινία που ισχυρίζεται ότι ήταν άμεση συνέχεια του original (κι ας αγνοούσε το continuity) μετά, φτάσαμε στο Leatherface, μια ταινία για τις πρώτες ημέρες δερματοφορεμένου ψυχοπαθή της ταινίας.

Πριν στραβομουτσουνιάσετε και με αυτό, να σας πω τα καλά νέα.
Δημιουργοί αυτού του origin είναι οι Alexandre Bustillo και Julien Maury

Αν και οι πιστοί αναγνώστες του Horrorant δε χρειάζονται άλλες συστάσεις, να πω ότι οι δύο Γάλλοι είναι οι δημιουργοί του Livide και του καταπληκτικού Inside (À l'intérieur στα Γαλλικά), την 2η Καλύτερη Γαλλική Ταινία Τρόμου σύμφωνα με τη λίστα του Horrorant (πίσω από το Martyrs).

Στο Τέξας, χρόνια πριν από τα γεγονότα του Texas Chainsaw Massacre, στις πρώτες μέρες της περίφημης οικογένειας Sawyer, το νεώτερο παιδί καταδικάζεται σε εγκλεισμό σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, μετά από ένα περιστατικό που αφήνει νεκρή τη κόρη του σερίφη. 
Δέκα χρόνια αργότερα, απαγάγει μια νέα νοσοκόμα (Vanessa Grasse) και δραπετεύει με άλλους 3 τρόφιμους (Jessica Madsen, Sam Strike και James Bloor). 

Καταδιωκόμενος από τις αρχές, συμπεριλαμβανομένου του διαταραγμένου σερίφη (Stephen Dorff) που θέλει να εκδικηθεί το θάνατο της κόρης του, ο νέος έφηβος Sawyer (Sam Coleman) οδηγείται σε ένα βίαιο ταξίδι στην κόλαση, και γίνεται το τέρας που είναι γνωστό πλέον ως Leatherface.

Το Leatherface βγαίνει στις 20 Οκτώβρη στις ΗΠΑ και μόλις κυκλοφόρησε το γαμάτο trailer.