Header Ads

Stranger Things trailer: Η 2η σεζόν αποκαλύπτεται!


Υπήρξε η μεγαλύτερη τηλεοπτική έκπληξη του περσινού καλοκαιριού. 
Οι Duffer Brothers έπλασαν μια ιστορία που είχε έναν και μοναδικό σκοπό, να μας ταξιδέψει πίσω στη δεκαετία του ’80, κρατώντας όσο το δυνατόν πιο πιστά το ύφος και την ατμόσφαιρά των παραγωγών της εποχής, και τα κατάφεραν εξαιρετικά.

Η μεγάλη επιτυχία του Stranger Things που επιβραβεύτηκε με 18 υποψηφιότητες για ΕΜΜΥ, έφερε σίγουρα πολύ μεγάλη πίεση τόσο στους δημιουργούς του όσο και στο κανάλι, αναγκάζοντάς τους να δώσουν περισσότερο χρόνο ώστε ο νέος κύκλος επεισοδίων να μπορέσει να ανταποκριθεί των υψηλών προσδοκιών.

Τα 9 νέα επεισόδια λοιπόν θα γίνουν διαθέσιμα για streaming στις 27 Οκτωβρίου, με τους Shawn Levy (Night at the Museum), Andrew Stanton (John Carter), Rebecca Thomas (Electrick Children) και φυσικά τους ίδιος του Duffer Brothers να έχουν αναλάβει τη σκηνοθεσία τους.
Ολόκληρο το βασικό cast επιστρέφει, με τη προσθήκη των Sean Astin, Paul Reiser, Linnea Berthelsen, Brett Gelman και Will Chase.

Όσο για το που θα πάει η ιστορία, κανείς δε ξέρει ακριβώς, με το επίκεντρο να είναι και μικρός Will, που μετά την επιστροφή του από τον κόσμο του upside sown καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι το ίδιο παιδί που έφυγε.
Δείτε το εξαιρετικό trailer, διανθισμένη με την άκρως ταιριαστή μουσική του Thriller

FilmBoy.