Header Ads

Όλη η αλήθεια για το Hellboy 3 ...που δεν θα λέγεται Hellboy 3!


Ο Βασιλιάς πέθανε. Ζήτω ο Βασιλιάς!
Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν ήμουν οπαδός των δυο ταινιών Hellboy του Guillermo del Toro

Παρά το εξαιρετικό production design, και οι δύο ταινίες έμοιαζαν μιας άλλης ξεπερασμένης εποχής. 
Έτσι, δεν ήμουν ανάμεσα σε εκείνους που “καιγόταν” για την ολοκλήρωση της τριλογίας ψηφίζοντας petitions και αφήνοντας hashtags στα social media.

Με τις ελπίδες για την υλοποίηση του Hellboy 3 να είναι απειροελάχιστες, κάτι που πια παραδεχόταν και οι Del Toro/Perlman, εμφανίστηκαν οι πρώτες φήμες ότι ο ήρωας του Mike Mignola ίσως επιστρέψει με ένα reboot του franchise και έτσι κι έγινε.

Μέσω της σελίδας του στο facebook, ο Mignola ανακοίνωσε τη νέα ταινία Hellboy με υπότιτλο Rise of the Blood Queen, το σενάριο της οποίας έγραψε ο ίδιος με τη βοήθεια των Andrew Cosby (τηλ. σειρά Eureka) και Christopher Golden, και τον αγαπημένο Neil Marshall (The Descent, Doomsday) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το project μοιάζει να προχωράει γοργά, αφού μέσα σε λίγες ημέρες αποκαλύφτηκε το βασικό cast της ταινίας με τον David Harbour (Stranger Things) να έχει τον ομότιτλο ρόλο, τον Ian McShane να αντικαθιστά τον John Hurt ως Professor Broom και την Milla Jovovich να έχει το ρόλο της κακιάς Blood Queen.
Αντίθετα με τις προηγούμενες ταινίες, το νέο Hellboy θα είναι R-Rated και δεν αποκλείεται να η δούμε στις σκοτεινές αίθουσες ακόμα και μέσα στο 2018.

FilmBoy.