Header Ads

Charismata trailer: Μεγάλες προσδοκίες για τον νέο ψυχολογικό τρόμο


Το όνομά της είναι Rebecca Faraway. 
Είναι μια νεαρή αστυνομικός που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να γίνει αποδεκτή σε ένα αστυνομικό τμήμα που μαστίζεται από εκφοβισμό και μισαλλοδοξία. 

Η ζωή της γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ο βασικός ύποπτος σε μια υπόθεση πολλαπλών βίαιων τελετουργικών δολοφονιών, την βάζει στο στόχαστρό του, ξεκινώντας ένα σαδιστικό παιχνίδι γάτας και ποντικιού, με την Rebecca να χάνει τον έλεγχο της πραγματικότητας και της λογικής.

Μετά από δύο επιτυχημένα και πολυβραβευμένα shorts, οι Andy Collier και Toor Mian κάνουν το full feature ντεμπούτο τους με μια ταινία που δε μοιάζει να έχει να ζηλέψει τίποτα από πολύ μεγαλύτερες παραγωγές, με μοναδική εξαίρεση ίσως τα μεγάλα λόγια, με την αναφορά σε ταινίες όμως το Se7en, Repulsion, Rosemary’s Baby και The Tenant στην επίσημη σύνοψη, ως πηγές έμπνευσης, να μοιάζει κάπως υπεροπτική.

Με τις πρώτες κριτικές να κυμαίνονται από απλά καλές μέχρι εξαιρετικές, ίσως τα μεγάλα λόγια αποδειχτούν να έχουν βάση, όμως μέχρι το Charismata να προβληθεί σε κάποιο μεγάλο φεστιβάλ ώστε να έχουμε έγκυρη ανταπόκριση, ας κρατάμε μικρό καλάθι.
Δείτε το trailer…

Αναδημοσίευση από FilmBoy.