Header Ads

The Ritual trailer: Τρόμος στο δάσος από τον δημιουργό του V/H/S!


Έχει περάσει ακριβώς μια δεκαετία από τη πρώτη φορά που το όνομα του David Bruckner εισέβαλε στην κινηματογραφική horror σκηνή με το πολλά υποσχόμενο The Signal, το οποίο ωστόσο σε κατάφερε να ανταποκριθεί των προσδοκιών. 
Ο νεαρός δημιουργός συνέχισε τη πορεία του με τα ανθολογιακά V/H/S και Southbound και φέτος επιστρέφει με τη δεύτερη προσωπική του δουλειά, το The Ritual.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Adam Nevill, με πρωταγωνιστές τέσσερις φίλους, που μετά τον άδικο χαμό του πέμπτου της παρέας, αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του και να κάνουν ένα ταξίδι επανασύνδεσης και ηρεμίας στα δάση της Σουηδίας. 

Ένα λάθος μονοπάτι και χάνονται στα βάθη του δάσους, όπου έρχονται αντιμέτωποι με μυστηριώδη τελετουργικά σύμβολα και μια απομονωμένη καλύβα γεμάτη οστά. 
Παρά τη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στο πολιτισμό, θα συνειδητοποιήσουν ότι κάτι δε πρόκειται να τους αφήσει να βγουν ζωντανοί.

Τη σεναριακή διασκευή έγραψε ο Joe Barton (iBoy) με πρωταγωνιστές τους Rafe Spall (The BFG), Robert James-Collier (Downton Abbey), Arsher Ali (The Missing series) και Sam Troughton (Alien vs. Predator).

Το The Ritual έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto πριν λίγες ημέρες όπου πήρε αρκετά καλές κριτικές και από τον Οκτώβρη θα ξεκινήσει την πορεία του στις αίθουσες.
Δείτε το trailer…

FilmBoy.