Header Ads

The Doll trailer: Η Ανθρώπινη Barbie εκδικείται για όλες τις Barbie του κόσμου!


Μόλις μας ήρθε το trailer μιας νέας ταινίας τρόμου με τίτλο The Doll και πρωταγωνίστρια το Ουκρανό μοντέλο Valeria Lukyanova, πιο γνωστή ως ‘Η Ανθρώπινη Barbie’!
Ναι, είναι αυτή που έκανε πλαστική στο στήθος, φόρεσε και φακούς επαφής και μοιάζει εκπληκτικά με την διεθνοποιημένη αψεγάδιαστη εικόνα της δημοφιλέστατης κούκλας.

Πέρα της ειρωνείας του θέματος – το γεγονός ότι ένα καθόλα γλυκό παιχνίδι όπως μια κούκλα, παίζει σε ταινία τρόμου και μάλιστα ως μια κούκλα …που σκοτώνει – η ταινία δε μοιάζει με κάτι καλό.

Το στόρι αναφέρεται σε δυο τύπους που θέλουν να μαμήσουν και παραγγέλνουν μία escort (Συνοδός για τους …αθώους), αλλά για (πολύ) κακή τους τύχη η κοπέλα που έρχεται, η Νατάσα, αποδεικνύεται μια κούκλα που έφτιαξε ένας τρελός γιατρός και το μόνο που θέλει είναι να σκοτώνει.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Susannah O’Brien (αν τη δείτε θα νομίσετε πως κι εκείνη προσπάθησε να μοιάσει με τη Barbie …στα 50 της), ενώ στο cast συμμετέχουν οι Ron Jeremy (έλα ρε!), Mindy Robinson, Anthony Del Negro και Lilian Lev, ενώ η Valeria Lukyanova κάνει την πρώτη της επαφή με το σινεμά, αφού πρώτα έγινε διάσημη ως The Human Barbie στο διαδίκτυο.

Το The Doll βγαίνει στην Αμερική στις 14 Δεκεμβρίου.