Header Ads

Slender Man trailer: Ένας μύθος του διαδικτύου στη μεγάλη οθόνη ...ξανά.


Το 2009, ο Eric Knudsen μπήκε στο internet forum Something Awful και δημοσίευσε δύο photoshop φωτογραφίες που εμφάνιζαν ένα ασυνήθιστα ψηλό, καλοντυμένο μεταφυσικό πλάσμα που βασάνιζε παιδιά. 
Πιθανότατα δεν μπορούσε να προβλέψει ότι αυτές οι εικόνες θα γεννούσαν ένα πολιτισμικό φαινόμενο.

Κάποιοι άλλοι χρήστες του διαδικτύου πήραν τη δημιουργία του Knudsen, την ονόμασαν Slender Man (Λεπτός Άνθρωπος) και τη μετέτρεψαν σε χαρακτήρα ενός boogeyman του 21ου αιώνα. 
Ο Slender Man ενέπνευσε μύθους, βιντεοπαιχνίδια, ακόμη και μια πραγματική απόπειρα δολοφονίας το 2014, όταν δύο 12χρονα κορίτσια μαχαίρωσαν έναν συμμαθητή τους σε μια απόπειρα θυσίας του στοιχειού.

Τώρα, ο Slender Man έχει τη δική του μεγάλη ταινία στο Hollywood, από τον σκηνοθέτη Sylvain White
Και το πρώτο trailer έφτασε.

Βέβαια, υπήρξαν μερικές μικρές ταινίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μύθο, συμπεριλαμβανομένου του αρκετά καλού The Tall Man του 2012 και του μέτριου The Bye-Bye Man πέρυσι τέτοια εποχή.
Επίσης, το 2016, στο HBO προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ Beware the Slenderman, το οποίο επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στα γεγονότα που περιβάλλουν το περιστατικό του 2014. 
Σε αντίθεση όμως με αυτά, αυτή η νέα ταινία φέρει το επίσημο όνομα Slender Man, κάτι που πιθανότατα θα βοηθήσει στην αναγνωρισιμότητα από το κοινό.

Πρωταγωνιστούν η Joey King, η Annalize Basso, ο Javier Botet, η Julia Goldani Telles και η Jaz Sinclair.
Στους αμερικάνικους κινηματογράφους από 18 Μαΐου 2018.