Header Ads

Mandy trailer: Nicholas Cage ...unleashed!


Αντίθετα με άλλους ηθοποιούς της ηλικίας του που απλά βγάζουν ένα παχυλό χαρτζιλίκι εμφανιζόμενοι σε διάφορες ανάξιας αναφοράς ταινίες χωρίς καν να έχουν όρεξη να κάνουν σωστά τη δουλειά του, ο Nicolas Cage βρίσκεται στο άλλο άκρο δίνοντας σε κάθε ταινία, ακόμα και στις χειρότερες επιλογές του, το 150% του, με αποτέλεσμα να το… παρακάνει και να έχει κατακριθεί ουκ ολίγες φορές για αχρείαστες υπερβολές.

Όχι πολλοί αλλά κάποιοι σκηνοθέτες έχουν καταφέρει να τιθασεύσουν αυτή τη τρέλα με εξαιρετικά αποτελέσματα, και ο Panos Cosmatos φαίνεται ότι είναι ένας απ’ αυτούς.
Το Mandy αυτοχαρακτηρίζεται ως μια πρωτόγονη ψυχεδελική κραυγή-ταινία που μας πηγαίνει στα 1983, με τον Red και την Mandy να ζουν μια ήρεμη ειρηνική ζωή, μέχρι τη στιγμή που στη ζωή τους μπαίνει ο αιμοσταγής ηγέτης μιας αίρεσης Jeremiah Sand, με τον Red να αναγκάζεται να ξεκινήσει ένα φαντασμαγορικό ταξίδι βίας με μοναδικό σύντροφο το… αλυσοπρίονό του!

Το Mandy αποτελεί τη sophomore δημιουργία του Panos Cosmatos, γιο του θρυλικού George P. Cosmatos (Rambo ΙΙ, Cobra), μια ταινία που στη πρεμιέρα της χαρακτηρίστηκε αιθέρια όμορφη και ακαταλόγιστα βίαιη, ένα instant classic που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τους πρωταγωνιστές του.

Συμπρωταγωνιστούν οι Andrea Riseborough (Battle of the Sexes) και Linus Roache (Non-Stop) με τον αείμνηστο Jóhann Jóhannsson να έχει συνθέσει τη μουσική.
Δείτε το trailer…

Αναδημοσίευση από FilmBoy.