Header Ads

Hell Fest trailer: Τα θεματικά πάρκα στην Αμερική είναι ...επικίνδυνα μέρη!


Στις αρχές του χρόνου είχαμε παρουσιάσει το trailer της κωμωδίας τρόμου Blood Fest, όπου νεαροί ροκάδες πηγαίνουν σε ένα φεστιβάλ μουσικής που εξελίσσεται σε χάος.
Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το Hell Fest, τη δεύτερη ταινία τρόμου του Gregory Plotkin, μετά το Paranormal Activity: The Ghost Dimension, αφού εδώ τα παιδιά πηγαίνουν σε θεματικό πάρκο στο Halloween.

Και τι ωραία θα ήταν να υπήρχε και στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχα μεγάλο (υπάρχει το στοιχειωμένο σπίτι στο Allou αλλά μιλάω για ολόκληρο θεματικό πάρκο), όπως υπάρχει πραγματικά στην Αμερική και μάλιστα όχι ένα.

Κάθε χρόνο, το Knotts Berry Farm αλλά και άλλα amusement parks κάνουν εκδηλώσεις/υπερπαραγωγές στην περίοδο του Halloween, με τρομακτικούς λαβύρινθους και άλλα τέτοια, οι οποίοι είναι πολύ διασκεδαστικοί και τρομακτικοί.
Έτσι, αυτά που θα δείτε στο trailer του Hell Fest υπάρχουν στα αλήθεια, εκτός (ελπίζω) τον serial killer.

Ένας μασκοφόρος (;) δολοφόνος μετατρέπει ένα θεματικό πάρκο διασκέδασης με θέμα τον τρόμο σε …προσωπική του παιδική χαρά, τρομοκρατώντας μια ομάδα φίλων οι οποίοι – μέχρι ένα σημείο, πιστεύουν ότι πρόκειται για μέρος του προγράμματος.

Πρωταγωνιστεί η Amy Forsyth, η Reign Edwards και ο Bex Taylor-Klaus.
Το Hell Fest βγαίνει στην Αμερική στις 28 Σεπτεμβρίου.
Μη χάσετε το trailer.