Header Ads

Patient Zero trailer: Ο Stanley Tucci στο καθυστερημένο zombie horror


Το 2013, όχι μία, όχι δύο αλλά οκτώ εταιρίες παραγωγής είχαν ξεκινήσει έναν πόλεμο προσφορών για το ποια θα καταφέρει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του πρωτότυπου σεναρίου του Mike Le (Dark Summer). 
Νικήτρια βρήκε η Screen Gems (ιδιοκτησίας Sony), με τον Vincent Newman (The Disappointments Room) να αναλαμβάνει τη παραγωγή και τον αυστριακό Stefan Ruzowitzky (Deadfall) να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

Η ταινία μπήκε άμεσα στη παραγωγή, με τους Natalie Dormer (που τότε βρισκόταν στα πολύ πάνω της λόγω Game of Thrones), Matt Smith (Terminator Genisys) και Stanley Tucci να επιλέγονται για τους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους, προκαλώντας έναν συγκρατημένο ενθουσιασμό. 
Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα τη άνοιξη του 2015 και έκτοτε…σιωπή.

Το Patient Zero ανέβαλλε συνεχώς τη πρεμιέρα του, ενώ σε κάποια στιγμή είχε αφαιρεθεί εντελώς από το καλεντάρι της Sony
Ώσπου τρία χρόνια αργότερα, τα δικαιώματα διανομής κατέληξαν στην μικρή Vertical Entertainment (Crooked House), η οποία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer, ενημερώνοντας ότι η ταινία θα βγει τον Αύγουστο απευθείας σε VoD. 
Αναμενόμενο…

Τι είναι όμως το Patient Zero
Είναι μια δραματική ταινία τρόμου, που πηγαίνει σε έναν κόσμο όπου μια πανδημία λύσσας έχει μετατρέψει το πληθυσμό σε βίαια αρπακτικά. 
Ο Morgan είναι ένας επιζών που έχει την ιδιαιτερότητα να έχει μολυνθεί αλλά να μην έχει μεταλλαχθεί, και με τη βοήθεια της ιολόγου Gina Rose αναζητούν τον ασθενή μηδέν ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν το αντίδοτο.

Για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μια ακόμη ζομπο-ταινία είναι που μοιάζει να έχει κάποια καλά χαρακτηριστικά που μας θυμίζουν κάτι από 28 Days Later και World War Z, όμως όταν δε την εμπιστεύεται η ίδια η εταιρία της, πως να την εμπιστευτεί το κοινό.
Δείτε το trailer…

FilmBoy