Header Ads

Pet Sematary trailer: Οι γάτες εκδικούνται!


Μπορεί να μη βασίστηκε στο καλύτερό του μυθιστόρημα, ούτε η πρώτη ταινία να ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη βασισμένο σε βιβλίο του, όμως το Pet Cemetery του Stephen King είναι αναμφισβήτητα από τις πιο ανεξήγητα αγαπημένες (=cult) ταινίες των 80's.

Ήταν το 2010 όταν η Di Bonaventura Pictures ανακοίνωσε ότι είχε στα σκαριά το remake, όμως έπρεπε να φτάσει το 2017 για να πάρει το πράσινο φως, με το νερό να μπαίνει στο αυλάκι, τη ταινία να ολοκληρώνει τα γυρίσματα της και να είναι έτοιμη να βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Απρίλιο.

Το Pet Sematary (αναγραμματισμός του cemetery = νεκροταφείο) ακολουθεί τον Δρ. Louis Creed, ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Rachel και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστόνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. 
Όταν μια τραγωδία τον χτυπά, ο Louis στρέφεται στον ασυνήθιστο γείτονά του Jud, ξεκινώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που απελευθερώνει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

Το νέο σενάριο έχουν γράψει οι Jeff Buhler (The Midnight Meat Train) και David Kajganich (Suspiria) με τους Kevin Kölsch & Dennis Widmyer του Starry Eyes να βρίσκονται στη σκηνοθεσία. 
Πρωταγωνιστούν οι Jason Clarke (Winchester), John Lithgow (Daddy's Home 2) και Amy Seimetz (Alien: Covenant).

Δείτε το πολύ καλό πρώτο trailer…

FilmBoy.