Header Ads

Ο Chris Rock συνεχίζει ...το Saw!


Το Saw είναι μια περίπτωση franchise που ξεκίνησε με τις καλύτερες των προθέσεων και κατέληξε... άστα να πάνε. 

Οι James Wan & Leigh Whannell το 2004 μας παρουσίασαν ένα από τα πιο έξυπνα και πρωτότυπα θρίλερ που όμως, sequel με το sequel, έχασε γρήγορα κάθε γοητεία του καταλήγοντας ένα torture porn που απλά έψαχνε τρόπους να ανακατεύει το στομάχι του θεατή. 
Με την προπέρσινη προσπάθεια αναβίωσης να αποδεικνύεται μία απ' τα ίδια, έμοιαζε πως η σειρά πνέει τα λοίσθια.

Και πάνω που αρχίσαμε να το ξεχνάμε, να σου που έρχεται ο Chris Rock για να του δώσει νέα ζωή! 

Ναι, ο γνωστός Chris Rock, διάσημος stand-up comedian, πρωταγωνιστής σε ταινίες όπως Bad Company, Death at a Funeral και Grown Ups αλλά και σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Top Five.

Δηλωμένος φανατικός οπαδός της σειράς, ο Rock είχε μια ιδέα για να προσφέρει μια φρέσκια οπτική στο είδος, όπως ακριβώς έκανε ο Eddie Murphy για τις buddy-cop ταινίες πριν 35 περίπου χρόνια με το 48 Hours, όπως χαρακτηριστικά λέει.

Η νέα ταινία χαρακτηρίζεται ως ένα spin στο franchise, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν θα είναι spin-off της βασικής ιστορίας ή reboot. 

Σε κάθε περίπτωση, την ιδέα του Rock ανέλαβαν να διασκευάσουν σε σενάριο οι Pete Goldfinger & Josh Stolberg (Jigsaw), με τον Darren Lynn Bousman να επιστρέφει στη σειρά μετά τα Saw 2-4.

Το project φαίνεται πως έχει προχωρήσει ήδη αρκετά ώστε η Lionsgate να ανακοινώνει πως η ατιτλοφόρητη ακόμα ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2020. 

Να δούμε τι θα δούμε...

FilmBoy.