Header Ads

The Walking Dead trailers: Η σειρά, το spin-off και ...η ταινία!


Μπορεί η σειρά The Walking Dead να μη ζει τις πιο ένδοξες ημέρες της, όμως το σύμπαν του Robert Kirkman ζει και βασιλεύει και τα panels που διοργανώθηκαν στην San Diego Comic-Con έβγαλαν μπόλικες ειδήσεις.

Ξεκινώντας από τη βασική σειρά, η 10η σεζόν του The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου. 

Θα έχει δύο βασικά νέα μέλη, την Thora Birch (Ghost World) και τον Kevin Carol (The Leftovers), ενώ επιβεβαιώθηκε η φήμη πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν για την Danai Gurira με την Michonne να εμφανίζεται σε λίγα επεισόδια πριν την αποχώρηση. 

Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι αν ο χαρακτήρας της θα "μετακομίσει" στις ταινίες που ετοιμάζονται, δίπλα στον Andrew Walker ή θα αποχωρήσει οριστικά. 
Τέλος, δεν έγινε καμία κουβέντα για τη φημολογούμενη επιστροφή της Lauren Cohan.

Δείτε το trailer...






Συνεχίζουμε με το Fear the Walking Dead
, που οι περισσότεροι ακόμα αναρωτιόμαστε πως καταφέρνει και συνεχίζει! 

Η σειρά βρίσκεται στα μέσα του 5ης της κύκλου, με τα υπόλοιπα επεισόδια να έρχονται από τις 11 Αυγούστου, ενώ όπως έγινε γνωστό ήδη πήρε το πράσινο φως και για 6ο κύκλο. 
Σε αυτόν, οι Colby Minifie, Peter Jacobson και Colby Hollman θα είναι τα νέα μέλη του cast. 

Δείτε το trailer...




Την άνοιξη του 2020 θα κάνει το ντεμπούτο της και η τρίτη τηλεοπτική σειρά The Walking Dead, ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής, όμως οι πρώτες πληροφορίες μοιάζουν αρκετά ενδιαφέρουσες. 

Showrunner θα είναι ο Matthew Negrete (εκ των βασικών σεναριογράφων της βασικής σειράς), ενώ τη σκηνοθεσία του πιλότου ανέλαβε ο Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island). 

Η σειρά θα επικεντρώνεται στις περιπέτειες δύο νερών γυναικών, θα έχει ένα πιο coming-of-age ύφος και θα πρωταγωνιστούν οι Alexa Mansour (Unfriended: Dark Web), Nicolas Cantu (The Amazing World of Gumball), Hal Cumpston (Bilched), Annet Mahendru (The Americans) και Aliyah Royale (The Red Line). 
Τα γυρίσματα ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα.


Τέλος, έχουμε και την μη-είδηση του panel, με την Universal να δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της πρώτης ταινίας The Walking Dead που θα μας αποκαλύψει το μέλλον του Rick μακριά από τη παλιά του παρέα. 

Το καλό της υπόθεσης είναι πως το σχέδιο όχι απλά προχωράει αλλά αντί για τηλεταινία, αυτή θα βγει κανονικά στους κινηματογράφους! 
Στο αντίποδα, δεν μάθαμε πρακτικά τίποτα περισσότερο, με το teaser να είναι πολύ..ΠΟΛΥ teaser. 

Δείτε το...



FilmBoy