Header Ads

50 States of Fright trailer: Ο Sam Raimi και το Quibi εξερευνούν τοπικούς μύθους στη νέα σειρά!


Οι διάφοροι αστικοί μύθοι ήταν πάντα από τις βασικές πηγές έμπνευσης για τους δημιουργούς παραγωγών τρόμου και η πρώτη σειρά τρόμου της νέας πλατφόρμας Quibi δε ρισκάρει ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο, με τον Sam Raimi να μας παρουσιάζει το 50 States of Fright.

Η σειρά έχει την ιδιαιτερότητα να επιλέγει έναν μύθο από κάθε πολιτεία των ΗΠΑ και να τον αναπτύσσει σε ανθολογιακή μορφή, με διαφορετικό σεναριογράφο και σκηνοθέτη, όπως συνηθίζεται. 
Η πρώτη σεζόν θα καταπιάνεται με 9 μύθους από τις πολιτείες των Colorado, Florida, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Oregon και Washington.

Αν κοιτάξουμε κάτω από το καπό, βρίσκουμε αρκετούς γνωστούς συντελεστές όπως τους Bryan Woods & Scott Beck, σεναριογράφους του A Quiet Place, τον Lee Cronin του The Hole in the Ground, τον Daniel Goldhaber του Cam, τον Adam Schindler του Shut In, Alejandro Brugués του Juan of the Dead, και φυσικά και τον Sam Raimi.

Όσο για το cast, αυτό είναι εντυπωσιακότατο με τους Rachel Brosnahan, Travis Fimmel, Christina Ricci, Jacob Batalon, Ming-Na Wen, Taissa Farmiga, Asa Butterfield, John Marshall Jones, Ron Livingston, Victoria Justice, Karen Allen, Colin Ford, Alex Fitzalan, James Ransone, Emily Hampshire, Elizabeth Reaser, Rory Culkin, Warren Christie, Danay Garcia και William B. Davis να είναι οι βασικότεροι.

Το 50 States of Fright θα ανέβει στη πλατφόρμα μόλις λίγες ημέρες μετά το επίσημο ντεμπούτο της, στις 13 Απριλίου. 
Δείτε το trailer...

FilmBoy