Header Ads

Grizzly II: The Revenge trailer: Το sequel της επιτυχημένης cult ταινίας είναι έτοιμο ...μετά από πολλά χρόνια!



Ξέρατε ότι η πιο εμπορικά επιτυχημένη ανεξάρτητη ταινία, πριν το ρεκόρ σπάσει δύο χρόνια αργότερα το κλασσικό Halloween, ήταν ένα creature horror με πρωταγωνίστρια μια αρκούδα ύψος 5,5 μέτρων που τρομοκρατούσε ένα δασικό πάρκο; 
Εγώ πάντως όχι, και μάλλον όχι άδικα μιας και παρά το δυνατό box office, το Grizzly, σύμφωνα με τις κριτικές, δεν ήταν παρά ένα trashy rip-off του Jaws που ξεχάστηκε γρήγορα.

Όπως ήταν φυσικό, το sequel πήρε το πράσινο φως όμως φαίνεται πως στα 5 περίπου χρόνια που πέρασαν, τα κέρδη φαγώθηκαν και όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, οι παραγωγοί ξέχασαν μια μικρή λεπτομέρεια, να πληρώσουν τους λογαριασμούς! 
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, με τη ταινία μισοτελειωμένη, η ουγγρική κυβέρνηση (η ταινία γυριζόταν στη Βουδαπέστη) να κατάσχει όλο τον εξοπλισμό και το υλικό και να τους στείλει σπίτι τους!

Πέντε χρόνια αργότερα, η Cannon κατάφερε να αγόρασε το υλικό με σκοπό να το ολοκληρώσει όμως λόγω των δικών της οικονομικών προβλημάτων, το Grizzly II ξεχάστηκε.

Μέχρι που φτάσαμε στο 2007 όταν στο internet ανεβαίνει μια πειρατική vhs-ripped εκδοχή των αμοντάριστων γυρισμάτων κάνοντας την ενεργή horror κοινότητα να ζητά το τελικό φιλμ. 
Αυτή η διαρροή φαίνεται πως ενεργοποίησε τη παραγωγό Suzanne Nagy, η οποία τελικά φαίνεται πως κατάφερε να το ολοκληρώσει και με τον νέο τίτλο Grizzly II: The Revenge να το έχει έτοιμο για τους σκληροπυρηνικούς φανς!

Για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ένας από τους βασικούς λόγους που το Grizzly II ζητήθηκε έντονα είναι πως σε αυτό κάνουν την εμφάνισή της τρεις διάσημοι σήμερα ηθοποιοί που τότε έκαναν τα πολύ πρώτα τους βήματα, οι George Clooney, Laura Dern και Charlie Sheen, ενώ έναν από τους βασικούς ρόλους έχει ο John Rhys-Davies, που τότε ήταν στα πάνω του λόγω της συμμετοχής του στο Indiana Jones.

Το Grizzly II: The Revenge προφανώς δε πρόκειται να έχει κάποια κινηματογραφική πορεία πέραν κάποιων genre φεστιβάλ, όμως έστω και για την ιστορία, τουλάχιστον θα έχει να λέει πως κατάφερε να ολοκληρωθεί.

Δείτε το trailer...

FilmBoy